Apocalypse
BURTON, Sookie AnkeetTurvariba

Foorumi täielikuks kuvamiseks pead olema sisse logitud.

Apocalypse

Foorumi täielikuks kuvamiseks pead olema sisse logitud.

Apocalypse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Who will survive?

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Te olete lahedad!
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Chat
BURTON, Sookie Emptyby Cecilie Montez Tue Jan 22, 2013 10:02 pm

» Õunakoogi-vanillijäätisePOMM!!!
BURTON, Sookie Emptyby Cecilie Montez Mon Nov 12, 2012 9:52 pm

» Oo blond ingel, Su roiskund keha..
BURTON, Sookie Emptyby Kerdni Kilegjan Wed Oct 31, 2012 1:48 pm

» Because I love you
BURTON, Sookie Emptyby Danielle H. Charleston Mon Oct 29, 2012 4:38 pm

» Chat
BURTON, Sookie Emptyby Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:13 pm

» Danique Foster
BURTON, Sookie Emptyby Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:51 am

» Missioon bensiin!
BURTON, Sookie Emptyby Nathaniel J. Clarke Wed Oct 17, 2012 3:37 pm

» STARLIGHT
BURTON, Sookie Emptyby Nathaniel J. Clarke Sun Oct 14, 2012 1:01 am

» PLOT!
BURTON, Sookie Emptyby Nathaniel J. Clarke Sat Oct 13, 2012 4:54 pm

Most active topic starters
Nathaniel J. Clarke
BURTON, Sookie I_vote_lcapBURTON, Sookie I_voting_barBURTON, Sookie I_vote_rcap 
Andrei Kozlov
Sookie Burton
Danielle H. Charleston
Yamile Hayashi
Zanine Yakamura-Cole
Tina B. Gerow
Erin J. West
Adelaide N. Cheshire
Lola Francis
Top posters
Andrei Kozlov (1009)
Valerie Hamilton (804)
Nathaniel J. Clarke (780)
Yamile Hayashi (497)
Lyla Love (381)
Danielle H. Charleston (340)
Zanine Yakamura-Cole (312)
Gavin Theo Weston (231)
Cecilie Montez (215)
Cahaya Phillips (182)

BURTON, Sookie

Go down 
AuthorMessage
Sookie Burton
Ellujäänu // 20-aastane
Sookie Burton

Rep : 5

BURTON, Sookie Empty
PostSubject: BURTON, Sookie   BURTON, Sookie EmptySat Sep 22, 2012 5:32 pm

BURTON, Sookie 2ur2r2f

BURTON, Sookie 600full-ksenia-solo_zps5f75ae53
“Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.”

BURTON, Sookie M9lw75

NIMI: Sookie Burton
HÜÜDNIMI: Sook
VANUS, SÜNNIPÄEV: 20 // 20.03
ORIENTATSIOON: hetero

BURTON, Sookie 2eykigj

PIKKUS: 175
KAAL: 65
SILMAD: Sinised. Seda peab igaüks ise otsustama, kas saab usaldada või mitte.
JUUKSED: Musta värvi pikad sirged juuksed.
KEHAEHITUS: sale ja keskmist kasvu.
VÄLIMUSE ISEÄRASUSED: vasakul käsivarel (seespool), küünarnukist kuni randmeni on pikk arm, mille ta sai zombide eest ära põgenedes ehk ta tonis üle aia ja tahtis teisele poole hüpata aga käsi jäi okastraati kinni ning tõmbas naha katki, õnneks oli tema endises kambas arst, kes suutis vähemalt verejooksu peatada ja teha nii, et haav kinni püsiks.
EELISTUSED RIIETUSES: mugavaid riideid, kõike mis praegusel ajal kätte saab. Varem eelistas ta tumedaid toone.

BURTON, Sookie 2eykigj

ISELOOM: Ta ei hakka kedagi kergelt usaldama aga kord, kui oled tema usalduse välja teeninud, on ta väga meeldiv kaaslane. Meeldib juttu ajada, tahab ennast pidevalt tegevuses hoida, sest kui ta üksi jääb ja mõtetesse vajub, võib tal kergelt masendus tekkida ning siis võib ta nädalaid omaette vegeteerida.
SINU LEMMIKUD?: lemmik söök on liha, lemmik joogid on piim ja vesi, meeldib punk - ja rokkmuusika, mängib klaverit, lugeda meeldib ka ja joosta.
MIS SULLE EI MEELDI?: paljud asjad.
MIDA KARDAD?: kõrgelt kukkumise hirm.

BURTON, Sookie 2eykigj

PRAEGUNE ELUKOHT: laeval.
SÜNNIKOHT: Alaskal.
PEREKOND/AJALUGU: Isa oli Alaskal jahimees ja kalur, lisaks tegi ta veel igasuguseid juhutöid, aitas maju remontida, autosi jne. Ema lasi nende juurest juba siis jalga, kui Sook 2 aastane oli. Tal on ka vanem vend Eric, kelle ema kaasa võttis, Sookie nägi venda esimest korda üle aastate umbes nädal enne sõja puhkemist. Nad veetsid mitu toredat päeva koos tutvudes, vend elas Washingtonis, sest ta käis siin koolis. Ema elab Floridas ja ta ei ole kunagi ka Ericu jaoks midagi erilist teinud, aina vahetab mehi. Sookie tahtis ka Washington DC'sse ülikooli tulla aga enne jõudis sõda puhkeda. Tüdruk sai suhteliselt sõja alguses teate, et tema isa on surnud, emast ei tea ei tema ega Eric midagi. Eric elab ka laevas. Vend oligi see, kes aitas Sookiel isa surmaga toime tulla.

BURTON, Sookie Xc3d5i

Back to top Go down

BURTON, Sookie
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sookie