Latest topics | » Chat by Cecilie Montez Tue Jan 22, 2013 10:02 pm
» Õunakoogi-vanillijäätisePOMM!!! by Cecilie Montez Mon Nov 12, 2012 9:52 pm
» Oo blond ingel, Su roiskund keha.. by Kerdni Kilegjan Wed Oct 31, 2012 1:48 pm
» Because I love you by Danielle H. Charleston Mon Oct 29, 2012 4:38 pm
» Chat by Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:13 pm
» Danique Foster by Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:51 am
» Missioon bensiin! by Nathaniel J. Clarke Wed Oct 17, 2012 3:37 pm
» STARLIGHT by Nathaniel J. Clarke Sun Oct 14, 2012 1:01 am
» PLOT! by Nathaniel J. Clarke Sat Oct 13, 2012 4:54 pm
|
Most active topic starters | |
|
| Because I love you | |
| | Author | Message |
---|
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Because I love you Fri Oct 19, 2012 8:10 pm | |
| Kui nad olid viimaks oma bensiiniretkelt tagasi jõudnud, kus oli olnud õsnagi palju hukkunuid, oli Danielle esmalt veidi aega enda kajutis olnud. Ta oli teada saanud, et ta on rase ning see uudis ei teinud teda sugugi õnnelikuks. Praegu oli see kõige halvem võimalikest asjadest üldse. Hayley oli viimaks otsustanud, et ta räägib sellest Gavinile, kuna mehel on õigus sellest teada. Hetke pärast oligi tütarlaps mehe kajuti ukse taga ning koputas kergelt. Ta ei oodanud, et mees ukse peale vastu tuleks oma jalavigastusega, kuid ta ei tahtnud päris niisama ka sisse marssida. Dani hammustas tugevalt huulde ning hoidis pisaraid tagasi. Ta ei tahtnud jälle mehe ees nutma hakata.
Ot: Gavin kallis.. | |
| | | Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Because I love you Fri Oct 19, 2012 8:15 pm | |
| Gavin oli aidatud oma kajutisse, kus ta nüüd voodil lebas ja enda jalga valutas. Õnneks oli üks laevalolijatest piisavalt julge ja oskustega, et puhastas haava ära ja õmbles selle kokku. Puhastamine oli meeletult valus, äkki isegi hullem kui klaasi väljatõmbamine, kuid parem elada üle see valu, kui saada veremürgitus või midagi sellelaadset. Theo kuulis koputust ja sõnas :"Sisse." Ta eeldas, et seal on keegi eriväelastest, sest ülejäänud olid omad. | |
| | | Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Because I love you Fri Oct 19, 2012 8:27 pm | |
| Kuulnud mehe häält, oli Danielle'il viimane võimalus ümber pöörata ning sealt minema joosta, mis, kui aus olla, oli hetkel üsnagi ahvatlev mõte. Mõne sekundi ukse taga veel julgust kogunud, hingas neidis sügavalt sisse ning vajutas lingi alla. Kajutisse sisenenud, sulges neidis enda järel ukse ning vaatas kajutis ringi, justkui oleks ta seal üksi ning ta ei teaks, kus Gavin täpselt asub. "Hei," lausus Danielle vaikselt, hammustades tugevalt huulde. Kuidas ta peaks mehele ütlema, et ta on rase? Selle peale ta ei mõelnud. "Kuidas su jalaga lood on?" küsis Hayley ebavlevalt, tehes näo, nagu oleks see olnud põhjuseks, miks ta siia tuli. Siiski püsis neidis endiselt ukse juures, et tahtmise korral oleks tal hea lihtne kajutist põgeneda. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 8:15 am | |
| Gavin oli õnnelik, et just Dani oli külaline, aga miks ta koputas? Varem polnud küll naine seda teinud, ta lihtsalt tuli ja kõik. Ka küsimus oli kuidagi.. Veidra tooniga. Oli kõik korras? "On palju paremaid aegu olnud," vastas mees enda jala seisukorra kohta. Kõndimine oli praegu põhimõtteliselt välistatud. "Aga mis sinuga lahti on?" uuris Theo. Teda ennast häiris siiani fakt, et Dani armastas Thomast. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:09 am | |
| Kuulnud, et oli paremaid aegu olnud, noogutas Danielle aeglaselt, pilk endiselt mööda kajutit ringi rändamas. Ta kartis mehele otsa vaadata, kuid ta ei teadnud isegi päris täpselt miks. Neidis viis pilgu mehele alles siis, kui ta küsimust kuulis ning Hayley tundis, kuidas silmad vesiseks muutusid. Tütarlaps hingas sügavalt sisse ning nägi roppu vaeva, et mitte nutma hakata, kuigi neidis oli kindel, et ta ei saa sellega hakkama. "Ma..," alustas Danielle ning pisarad hakkasid mööda neidise põsi alla veerema. Tal oli mehele nii palju öelda, kuid ta ei teadnud kuidas seda teha. Hayley kõndis Gavini juurde ning istus mehe kõrvale voodisse. Ta hingas sügavalt sisse. Kurat, ta oleks võinud need sõnad paberile kirjutada ning selle seejärel mehele anda. Näost näkku oli seda kõike palju raskem öelda. "Kui me olime missioonil ja kui ma pärast plahvatust silmad avasin ning arvasin, et sa oled surnud, siis sain ma millestki aru. Ma ei saa sind kaotada. Ma lihtsalt ei suuda sinuta enam edasi elada," rääkis Danielle, endal pilk maha suunatud. Ta kartis, et mees lükkab ta endast sellise jutu peale eemale. "Ma sain aru, et ma armastan sind," lisas neidis veel hetke pärast läbi pisarate, viies pilgu viimaks Gavinile. Pool informatsioonist oli edastatud, kuid Hayley'l polnud vähimatki ideed, kuida mehele teatada oma rasedusest. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:22 am | |
| Gavin hoidis silmi naisel, kes meenutas praegu rohkem väikest tüdrukut, kes on mingi jamaga hakkama saanud ja nüüd peab kõik üles tunnistama. Sõnad tekitasid mehes segaseid emotsioone, paar päeva tagasi ütles Dani, et armastab Thomast ja nüüd väidab sama Gavini kohta. "Aga Thomas?" küsis Theo. Ei saa nii olla, et 2 päevaga on suur armastus otsas. Mehel oli mingi väärikus ikka olemas ka sellisel ajal ja kellegi teine valik oli täitsa jama olla | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:29 am | |
| Danielle oligi midagi sarnast oodanud ning hingas sügavalt sisse. "Ma armastasin teid mõlemaid ning ma pidin tegema valiku. Ja ma valisin sinu," lausus neidis, pilku Gavinil hoides. "Ja... Thomas ei ole minu lapse ise," lisas neidis mõne sekundi pärast vaikselt ning pisarad leidsid taaskordselt oma väljapääsu. Tal polnud õrna aimugi, kuidas mees nüüd reageerida võib. Ta kahtles, et mees selle üle eriti õnnelik oleks, kuid Danielle ei saanud selles kindel olla. Kindel oli ta selles, et ta ei tahtnud rase olla, veelgi enam aga selles, et ta ei tahtnud üksi oma rasedusega jääda. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:34 am | |
| "Dani, mis sa nüüd nutad," üritas mees naist sõnadega lohutada. "Mida?"küsis ta järgmise asjana, süda lööke vahele jätmas. "Oled sa sada protsenti kindel, et sa ikka oled rase?" küsis Gavin koheselt. Ta ei uskunud enda kõrvu. Dani ei saa praegu rase olla, ei. Nad peaksid enne kuhugi ohutusse kohta jõudma. Ei, see ei saa nii olla. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:41 am | |
| Dani kartis kohutavalt mehe reaktsiooni. Ta oli valmis süüdistusteks, et Dani mõtles selle ise välja või et tegu pole Gavini lapsega. Tundus, et vähemalt esialgu sellist reaktsiooni ei tule, kuid see ei tähendanud, et seda ei võiks iga hetk tulla. "Kui ma ei oleks, siis ma ei räägiks sellest sulle siin hetkel," lausus neidis vaikselt. Tõsi, ta oli kaks rasedustesti teinud ning mõlemad olid positiivset näidanud. Ta ei teadnud, kas ta peaks praegu lahkuma, kuna informatsioon oli edastatud või siia jääma. Neidis hingas sügavalt sisse, üritades pisaraid kontrolli alla saada. Ta ei tahtnud nutta, veel vähem Gavini ees. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 9:47 am | |
| "Ja kindel, et see on minu laps?" küsis mees. Ta ei teadnud, millised suhted Thomase ja Dani vahel varem olid. Ei tea, kas naisel üldse kellegi teisega intiimsuhteid siin oli, peale Gavini. Ausalt öeldes ei tahtnud mees seda teadagi. Ta lootis, et nad saavad nüüd kiirelt taivilisatsiooni ja kõik saab kuidagi korda. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 10:05 am | |
| Olgugi, et Dani oli aimanud, et selline küsimus võib tulla, haavas see neidist ikkagi. "Ega ma mingi hoor ei ole, et ma ei tea, kes lapse isa on," lausus Danielle ning tema hääles oli kerget jahedust kuulda. Jah, mehe sõnad haavasid neidist sügavamalt, kui ta oleks seda ise arvata osanud. "Või nõuad äkki isadustesti, kuna seda on praegu ju niiii lihtne saada," lisas neidis sarkastiliselt ning tõusis mehe voodi juurest püsti. Ta ei tahtnud hetkel mehe lähedal olla, olgugi et ainus asi, mida ta sügaval südames tahtis, oli olla mehe käte vahel. "Sa oled kohustustest vaba ning sa ei pea sellega mingit tegemist tehema. Ma saan üksi sellega hakkama," lausus Dani ning vaatas mehe poole. "Seega sa ei pea muretsema," lausus neidis, manades näole suurepärase võltsnaeratuse, olgugi et ta oli seesmiselt hetkel murdumas. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 10:16 am | |
| "Kurat, ise ütlesid kaks päeva tagasi, et armastad Thomast, kust mina peaks teadma, mis teie vahel täpselt oli?" vastas mees. Ta ei öelnud ju, et naine lasi kõigiga ringi, Gavin arvas, et tegu võib ka Thomasega olla. "Muidugi sa ei pea üksi hakkama saama, ma aitan ja toetan sind igal võimalikul moel," rahunes Theo. "Tule siia," palus ta naist, kuna ei saanud püsti tõusta. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 11:20 am | |
| Dani teadis, et mehel on õigus, kuid tal oli seda vägagi raske tunnistada. Ta ei olnud sugugi kaugel, et kajutist lihtsalt minema marssida, kuid mehe järgnevad sõnad sundisid teda jääma. Neidis ei oleks suuutnud selle kõigega üksi hakkama saada, olgugi et ta oli Gavinile just vastupidist väitnud. Dani ei tahtnud, et mees temaga vaid lapse pärast koos oleks. Mehe palve peale seisis neidis mõned sekundid paigal ning alles siis andis alla ning läks tagasi mehe juurde. "Anna andeks," palus Hayley seejärel mehelt vaikselt andeks. Ta tundis end hetkel nii süüdi, olgugi et ta ei teanud päris täpselt miks. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 12:31 pm | |
| "Kas sa tead, mitmes nädal sul olla võib?" küsis mees ja võttis neiu käed enda omadesse. "Ma usun, et me jõuame tsivilisatsiooni vähemalt kuu-paariga, siis peaks abi ka olemas olema," lausus Gavin ja ajas eda ülakeha vaevaliselt püsti, et Danile põsemusi kinkida. Ta ei saanud enda armastatut lapsega üksi jätta. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 1:08 pm | |
| Neidis näole ilmus kerge naeratus, kui ta käed mehe omadega kokku said. Küsimuse peale hammustas Danielle kergelt huulde. "Ma ei tea aga ma pakuksin, et äkki selline kuues-seitsmes," lausus tütarlaps kõheldes. Ta ei olnud eriti selliste asjadega kursis, seega ta oskas vaid arvata. Põsemusi peale ilmus tütarlapse näole naeratus. Dani tundis end nüüd jälle õnnelikuna, olgugi et ta ei teadnud, mis sellest lapsest saab. Neidisel polnud vähimatki aimu, kui palju eirnevaid mürkaineid õhus oli ning kui palju ta neid sisse oli hinganud. Ta kahtles, et kas laps jääb ellu. Tõenäosus, et laps sünnib täiesti normaalsena oli üsnagi nullilähedane, kuid Hayley ei tahtnud lootust kaotada. "Juhul kui seal ikka on tsivilisatsioon," lausus Danielle. Ta oleks väga väga tahtnud jõuda kuhugi, kus oli veel inimesi ning uskuda, et kõik saab korda. Danielle naeratas ning suudles meest kergelt. Ta ei tahtnud mõelda sellele, et kas laps sünnib normaalsena või et kas laps elab rasedusaja üle. Oli lihtsam need mõtted kuhugi kaugele kaugele suruda. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 4:56 pm | |
| Gavin noogutas. Kuues-seitsmes, siis on varsti ehk 2 kuud juba täiski. Kõht küll ei paistnud, samas mees ei teadnud ka sellest väga midagi. "Me peame lootma, et on," lausus Theo. Muud ei jäänud neil üle. Mees langetas pea jälle padjale ja tõmbas end pisut koomale, kuid see valmistas jalale päris palju valu. "Tule kaissu," palus Gavin ja mõtles, et kui nad kiirelt tsivilisatsiooni ei jõua, siis on üsna kindlalt lapsega kehvad lood. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 6:15 pm | |
| Kuulnud noormeest, et nad peavad lootma, noogutas Danielle. Nad pidid tsivilisatsiooni jõudma, kui mitte enda pärast, siis nende ühise lapse pärast. Ta vajas informatsiooni lapse kohta, et kas ta on veel üleüldse elus ning kui suur on tõenäosus, et laps normaalsena sünnib. Kui mees teda endale kaissu kutsus, ilmus naise näole naeratus. Dani heitis ettevaatlikult mehe kõrvale pikali ning vaatas Gavinile õrna naeratusega otsa. Kui rasedus talle enne vägagi suurt hirmu pakkus, siis hetkel tundis ta, et kõik saab korda. Neidis liikus mehele lähemale ning suudles teda kergelt. "Kas me peaksime teistele laevas viibijatele mu rasedusest rääkima?" küsis Dani seejärel mehe arvamust. | |
| Subject: Re: Because I love you Sat Oct 20, 2012 7:19 pm | |
| Gavin suudles naist vastu. "Jah, peaksime küll," noogutas mees. Ta ei teadnud küll, kuidas teised sellele reageerivad, aga parem oleks, et nüüd hoitaks Danit rohkem. Theo lootis, et ta jalg paraneb kiirelt ja siis ta ei tunne end üleliigse sandina, kes kogu meeskonda ainult aeglustab. Mees toetas enda otsaesise vastu naise oma ja lihtsalt vaatas tüdruku silmi. | |
| Subject: Re: Because I love you Sun Oct 21, 2012 7:54 am | |
| Kuulnud meest, noogutas Danielle aeglaselt. "Vaevalt nad selle üle väga rõõmustavad," lausus neidis ning hammustas kergelt huulde. See ei tähendanud sugugi, et ta kavatses nüüd raseduse tõttu ainult istuda ja lasta teistel toimetada. Tal oli plaanis täpselt sama palju toimetada kui varem, kuna ta ei tahtnud teistele tüütuks muutuda. Neidis vaatas mehe silmadesse, näole õnnelik naeratus tekkimas. Hetkel oli tal tunne, et kõik saab lõpuks korda. | |
| Subject: Re: Because I love you Sun Oct 28, 2012 10:36 am | |
| "Aga nad peavad teadma," kordas mees. Ta surus ühe kiire suudluse naisele vastu otsaesist ja tundis seejärel valusööstu jalas, mishalvas terve keha. "Kurat," sisistas Gavin. Ta oli saanud mingisuguse valuvaigisti, aga ilmselgelt hakkas mõju juba kaduma. Tablett oli vist aegunud ka, polnud midagi imestada. | |
| Subject: Re: Because I love you Mon Oct 29, 2012 4:38 pm | |
| Dani näris alahuult, kui Gavin ütles, et nad siiski peavad teadma? Kas ikka pidid? Mida see muutnud oleks? "Arvad? Äkki saame ikkagi ilma teatamata hakkama?" küsis tütarlaps ning järgmisel hetkel kuulis Dani juba mehe vandumist. Neidis ei teadnud, kuidas Gavinit aidata, seega Hayley vaatas murelikult mehe poole. "Saan ma sind kuidagi aidata?" küsis Danielle, pilk noormehele suunatud. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Because I love you | |
| |
| | | | Because I love you | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Who is online? | In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests None Most users ever online was 317 on Fri Oct 25, 2024 5:34 am |
|