Apocalypse
Danique Foster AnkeetTurvariba

Foorumi täielikuks kuvamiseks pead olema sisse logitud.

Apocalypse

Foorumi täielikuks kuvamiseks pead olema sisse logitud.

Apocalypse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Who will survive?

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Te olete lahedad!
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Chat
Danique Foster Emptyby Cecilie Montez Tue Jan 22, 2013 10:02 pm

» Õunakoogi-vanillijäätisePOMM!!!
Danique Foster Emptyby Cecilie Montez Mon Nov 12, 2012 9:52 pm

» Oo blond ingel, Su roiskund keha..
Danique Foster Emptyby Kerdni Kilegjan Wed Oct 31, 2012 1:48 pm

» Because I love you
Danique Foster Emptyby Danielle H. Charleston Mon Oct 29, 2012 4:38 pm

» Chat
Danique Foster Emptyby Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:13 pm

» Danique Foster
Danique Foster Emptyby Danique Foster Fri Oct 19, 2012 10:51 am

» Missioon bensiin!
Danique Foster Emptyby Nathaniel J. Clarke Wed Oct 17, 2012 3:37 pm

» STARLIGHT
Danique Foster Emptyby Nathaniel J. Clarke Sun Oct 14, 2012 1:01 am

» PLOT!
Danique Foster Emptyby Nathaniel J. Clarke Sat Oct 13, 2012 4:54 pm

Most active topic starters
Nathaniel J. Clarke
Danique Foster I_vote_lcapDanique Foster I_voting_barDanique Foster I_vote_rcap 
Andrei Kozlov
Sookie Burton
Danielle H. Charleston
Yamile Hayashi
Zanine Yakamura-Cole
Tina B. Gerow
Erin J. West
Adelaide N. Cheshire
Lola Francis
Top posters
Andrei Kozlov (1009)
Valerie Hamilton (804)
Nathaniel J. Clarke (780)
Yamile Hayashi (497)
Lyla Love (381)
Danielle H. Charleston (340)
Zanine Yakamura-Cole (312)
Gavin Theo Weston (231)
Cecilie Montez (215)
Cahaya Phillips (182)

Danique Foster

Go down 
AuthorMessage
Danique Foster
Ellujäänu // 17-aastane
Danique Foster

Rep : 0
II Grupp Ellujäänuid

Danique Foster Empty
PostSubject: Danique Foster   Danique Foster EmptyFri Oct 19, 2012 10:51 am

Danique Foster 2ur2r2f

Danique Foster Tumblr_mc4u6xB2by1qgu4o5o1_250
Life can do terrible things.

Danique Foster M9lw75

NIMI: Danique Nevaeh Foster
HÜÜDNIMI: Dani, Nev
VANUS, SÜNNIPÄEV: 17. 1. mai
ORIENTATSIOON: Hetero

Danique Foster 2eykigj

PIKKUS: 150 cm
KAAL: 48 kg
SILMAD: Prunid ja neis on pidevalt uimane ja klaasistunud pilk.
JUUKSED: Lillakad ja lainelised, väiksemagi niiskuse korral tõmbuvad lokki.
KEHAEHITUS: Lühemat kasvu ja kondine, toidupuudus pole tüdrukule eriti kasuks tulnud.
VÄLIMUSE ISEÄRASUSED: Dani armid on pigem vaimsed kui füüsilised.
EELISTUSED RIIETUSES: Seda mida kätte saab, sest erilist valikut pole, aga kui võimalus oleks ei ütleks tüdruk ära paarist teksapükstest ja puhtast dressipluusist.

Danique Foster 2eykigj

ISELOOM: Sarkastiline ja jutukas, seda ainult headel päevadel, sest tüdruku vaimne tervis ei ole kõige paremas korras on ta närviline ja kergesti ärrituv, aga mida sa ootad sõja keerisesse sattunud lapselt.
SINU LEMMIKUD?: Vihm ja võimalikult vähe päikest ja kui oleks võimalik ei ütleks ta ka ära paarist Nutella saiast ja suurest tasist kohvist. Tüdrukule meeldib ka veel rahu ja vaikus ning üksi olemine.
MIS SULLE EI MEELDI?: Valjud helid, palavus ja pimedus.
MIDA KARDAD?: Et kusagil võib olla tema zombistunud perekond ja olukord ei pruugigi paremaks muutuda.

Danique Foster 2eykigj

PRAEGUNE ELUKOHT: Tüdruk ei ole selles täiesti kindel.
SÜNNIKOHT: London, UK.
PEREKOND/AJALUGU: Tüdruk kolis oma vanematega Ühendriikidesse kui ta oli veel päris väike. Koolis pole tütarlaps kunagi käinud ta oli koduõppel õpetajaks ema. Dani isa oli mereväälane ja teda polnud kunagi kodus see tõttu oli tütarlapse ülesandeks aidata oma emal kasvatada oma liikumis puudega nooremat õde. Peale sõja puhekmist pole tüdruk midagi oma vanematset kuulnud ja temas on kusagil veel väikene lootus, et nad on elus, aga oma õe surma nägi ta pealt, mis andis tugeva põntsu tüduku juba niigi halvale vaimsele tervisele, mis ravmite vähesuse tõttu on veelgi halvenenud.

Danique Foster Xc3d5i

Back to top Go down

Danique Foster
Back to top 
Page 1 of 1