| Chat | |
|
+14Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Sarah Bronson Raven McGregory Zanine Yakamura-Cole Nathaniel J. Clarke Cecilie Montez Danielle H. Charleston Andrei Kozlov Alex Keefe Lyla Love Lola Francis Valerie Hamilton Michael S. Chapman 18 posters |
|
Author | Message |
---|
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Chat Wed Oct 10, 2012 5:29 pm | |
| I-i-i... I think I'm going to cry. Mu vanem õde/korterikaaslane küsis just, et kas ta võib mu saia ära süüa. [You must be registered and logged in to see this image.]I'm so happy right now!! The post-it's work!!! Oh, peaks ka su lisama. Muidu võib juhtuda, et kümne aasta pärast, kui mul su uut msni pole, siis ma ei teagi, kuhu ukse taha see kastitäis kassipoegi saata, kui sul sitt tuju on | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:34 pm | |
| Post-its? Ma olen segaduses.. | |
|
| |
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:38 pm | |
| - Zanine Yakamura-Cole wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Raudselt tahtis kass lihtsalt kodust minema põgeneda ja leidis esimese ettejuhtuva viisi. Ebaõnnestus küll, kuid vähemalt üritas! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:38 pm | |
| Einoh... me ei saanud õega ÜLDSE läbi. And I do mean ü l d s e. Siin elamine oli suht piin ja mu närvirakud hävinesid pidevast vihastamisest rekordilise kiirusega. (Nate võib rääkida, kuidas ma päevade kaupa halasin talle.... sorri...) Ja siis ta suutis mu lõplikult eelmisel (see mis nüüd oli) nv'l välja vihastada. Ja ma lõpuks mõtlesin, et ma ei räägi enam temaga. Ja kleeperdasin kööki post-it'e, et ala ta võiks ka vahepeal nõusid pesta, kuna ta nkn kogu mu ostetud toidu pidevalt nahka paneb ja öelda umbes, kui jahu otsa saab, ENNE kui ma ilmselgelt kooki tegema hakkan. Ja nüüd ta on juba mitu päeva siuke korralik olnud, kinda peseb nõusid ja sulatas sügavkülma ükspäev ja pesi pesu ja täna küsis, kas võib mu saia ära süüa selleasemel, et seda lihtsalt teha, nagu ta varem tegi I think things are going much better Ja me eile rääkisime juba reaalselt True, see polnud just eriliselt pikk vestlus, aga ikkagi areng meie ainult fb teel suhtlusest (me elame kõrvaltubades ja räägime üksteisega fb's) | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| |
| |
Alex Keefe Eriüksuslane // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:47 pm | |
| Mike, mäletad, kes lubas vastust kirjutada? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:49 pm | |
| Ma kirjutan ma pidin lihtsalt ühelt tuttavalt küsima, palju kätekõverdusi oleks normaalne aga tal läks kuradima kaua aega mulle vastamisega XD | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:49 pm | |
| Aah.. No siis jah. Mõistan su rõõmu. Nii veider.. Me pole õega kunagi hullult tülitsenud. Väiksemana küll ja kui tal puberteet oli, siis ta vihkas kogu maailma ja mida kõike, aga me peres on tülid üldse vägaväga harv nähtus. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:50 pm | |
| Keegi homme minu eest bioloogia kontrolltööd tahab tegema minna või? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:52 pm | |
| Mul ka homme bio kt RNA, DNA, valgud, süsivesikud...Ma ei tea, mida veel. Ma õega aeg-ajalt varem tülitsesin, aga nüüd pea never. I mean, padjaga vahel viskan teda, kui ta karmoškamäng mulle närvidele käib, aga that's all | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:53 pm | |
| Uhm... kuulge? kuidas meil veevarudega seal on? Vist pole nii palju, et pesemas käia saaks? XD Ma olen terve elu enda õdedega tülitsenud Aga noorema õega saame nüüd suurepäraselt läbi | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:54 pm | |
| Mul täpselt samad! Ma ei tea, me siiamaani pidevalt tülitseme õegaa. Aga samas - tema on väike ja mina suur ja närviline õde ka. | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Mul on hea meel, et mul veel bioloogiat pole. Raudselt järgmisel kursusel/perioodil misiganes asjal on. Mu vend on tore ja väike ja armas, aga vahepeal on väga annoying. | |
|
| |
| Meil on sadamas mingi veevärk, a ma te massikat pole lugenudki, nii et kui teil mingit veekogu seal pole, siis on vist jah väheke nigel seis. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:58 pm | |
| Noh, äkki on mingi vihmavesi kokku kogutud | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:00 pm | |
| Vihmavesi, järved, jõed.. kui neid on. Kanalisatsioon siis üldse ei tööta? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:03 pm | |
| Vihma ikka vast aeg-ajalt sajab Ma ei usu, et päris Sahara siin on...Või on? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:05 pm | |
| Loe plot'i siis. Seal kirjas ju, et tuumaplahvatused ja asjad muutsid kliimat. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:06 pm | |
| Nojaa, aga kõrb ja kõrb on erinevad | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:07 pm | |
| Täitsa võimalik, et on kirjas. *köhatab awkwardilt* Ma pole ammu iseenda foorumist nii vähe teadnud. XD | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:19 pm | |
| " Ilm on kas väga külm või kuum. Vihma kas kallab või ei saja kuid midagi." | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 6:21 pm | |
| Nojah. Selle kallamise ajal saab vabalt kõik asjad ära täita veega. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 7:01 pm | |
| Kuulge, kas teha meie massikas hommik? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 7:04 pm | |
| Tehajaaaaa. Ma ise enda omas ei tahtnud teha, juhuks kui need kaks turteltuvi seal veel midag teha tahavad | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 7:07 pm | |
| MUL ON HOMME KÕIGE VIIMANE FÜÜSIKA TUNDE EVER!!! Juhul kui KT positiivsele hindele ära teen... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|