| Chat | |
|
+13Sarah Bronson Zanine Yakamura-Cole Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Michael S. Chapman Nathaniel J. Clarke Lola Francis Danielle H. Charleston Valerie Hamilton Lyla Love Andrei Kozlov Danique Foster Cecilie Montez 17 posters |
|
Author | Message |
---|
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Chat Fri Oct 19, 2012 10:16 pm | |
| Ma olen seda kasutajanime Danique Foster, veel ühes teise rpg foorumis näinud. Pidin ära mainima.
Aga okay lähen nüüd tõsiselt magama.
Am.. Okay. | |
|
| |
Danique Foster Ellujäänu // 17-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 19, 2012 10:21 pm | |
| Sees see oli suure tõenäosusega minu kasutaja...oh well... | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 19, 2012 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 5:19 am | |
| Hommikhommikhommik! Mu kurguke või söögitoruke või hingamistoruke või miski valutab nagu neelaks mõõkasid alla! Ja esimene autokooli teooriatund, siit ma tulen! | |
|
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 5:44 am | |
| Good Mornimh!
Uni lihtsalt läks ära. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:06 am | |
| Hommik Kuidagi tore oli ainult 5 tundi magada ja nüüd siis teen jogurtipannooke ;D ma loodan, et need on head | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:19 am | |
| Ma magasin lõpuks kõgest vaid üks tund sinust rohkem. Nii, et 6 tundi. Minu jaoks vägaga palju. Oeh, minu jaoks on kohvi ilma piimata katastroof. Ta pidin jooma kuna isa oli kogu piima ära joonud. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:23 am | |
| Kohv on üldse katastroof!! Kellelgi raamatusoovitusi? Ma rampsi ja raamatupoodi peale autokooli. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:32 am | |
| Ma joon seda kuna pmt. see aitab mul üles ärgata... ma magan lihtsalt liiga vähe viimasel ajal. Ei oska, ise peaks kah ilmselt midagi lugema hakkama. Aga ei tea mida lugeda. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:37 am | |
| Mul on vaid paar raamatut kodus. Enamus on mu vanas kodus, kus ma elasin oma 5 aastat tagasi. Nüüd elab seal vanaema. Meil pole lihtsalt kodus riiulit kuhu neid panna. Aga jahm... muidu kõik kodus olevad normaalsed raamatud on läbi loetud. Peaks ostma mõne uuema aga ma ei tea mida. Ega siin pärapõrgus kus ma elan, pole eriti ühtegi normaalset raamatupoodi kahm. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:37 am | |
| Ma magasin kümme tundi ja ma pean ka hakkama kohvi jooma, sest kui seitsmest äratus on, siis ma olen kutu ka. Samas mu korterikaaslane töötab kooli kõrvalt. haiglas. Öövahetuses. õhtul seitsmest hommikul kaheksani tööl ja siis otse kooli ja.. Täna on tal päevane vahetus. Päris hull ikka.. Ma küll ei suudaks, aga ta on harjunud. Ja kui keegi täna Annelinna Prismasse sattub, siis I'll be the one in red handing out stuff. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:40 am | |
| Too far! Liiga kaugel see Annelinn minu jaoks. Aga jahm... mul on mega igav. Täna isegi kohvi ei aidanud, ikka olen unine... aga rohkem seda musta kohvi ma ei taha. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:43 am | |
| Mul ei ole väga aega midagi peale kohustusliku kirjanduse lugeda, mis on kurb. Tegelt peakski hakkama järgmist kohustusliku raamatut lugema...
Annelinn on Tartus onju? Siis see kuidagi üldse teises Eesti otsas? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:47 am | |
| Oeh, mul on järgmine raamat alles em.. detsembri alguseks lugeda... oli vist. Oeh, kurat ei mäleta enam. Aga jahm peaks olema küll Tartus. Minust on see ka ikka kaugel aga mitte päris teisel pool eesti otsa. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:49 am | |
| Lesbiville.. :D | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 8:51 am | |
| Jep, see on Tartus! Ma loen uurimuse jaoks hetkel, siis for the fun üks raamat ja.. kohustuslik järgmine on jaanuariks vist. A Huxley "Hea uus ilm" | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:31 am | |
| MU TÄDIL SÜNDIS POJA ÄRA!!!!! Kuu aega varem küll ja kolmekilone kõigest ja 46 cm, aga tervis on poisul korras ja kõik on korras ja MA OLEN NII HÄPPIII!!!!! | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:32 am | |
| Palju õnne | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:34 am | |
| Palju õnne | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:39 am | |
| Palju õnne! Mul on mega igav... nii igav, et jään varsti siia arvuti taha magama. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:42 am | |
| Aitähh!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:44 am | |
| Igav on tõesti...tegelt tahaks linna minna, aga mul pole sõpru nii et jääb vist ära... | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Oct 20, 2012 9:46 am | |
| *haigutab* Tra, see kohv ei aidanud täna kohe üldse. *haigutab jälle* | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|