| Chat | |
|
+13Sookie Burton Adelaide N. Cheshire Lola Francis Yamato Hayashi Cahaya Phillips Sarah Bronson Yamile Hayashi Gavin Theo Weston Valerie Hamilton Lyla Love Raven McGregory Andrei Kozlov Nathaniel J. Clarke 17 posters |
|
Author | Message |
---|
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:54 pm | |
| Ma olen ka "Killereid" varem näinud ja see oli tõepoolest väga hea film, nii et selle asemel, et foorumis spämmida, soovitan kõigile soojalt kell pool 10 seda vaatama minna! | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:55 pm | |
| NIIII RAHVAS!!! Mul on väga kahju, aga eriüksuslaste massikas läks lukku praegu. Palun varuge kannatust, administratsioon tegeleb paari asjaga. Kõik on tublid olnud, ärge selle pärast muretsege. | |
|
| |
Tina B. Gerow Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:56 pm | |
| Damn, ma just tahtsin enda postitust muuta ja siis BOOM teema oli lukus | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:57 pm | |
| LOTR...Mmm... Kuidas ma nendest ära ei tüdine mina ei tea. Can't wait for the hobbit ^^ Yamilee is my frieeend. Yatta. |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:58 pm | |
| See, et.. Eriüksuslane peaks piisavalt kiire reageeringuga olema, et mitte kohe lambist tulistada vaid enne näha ka, kellega tegu. Ja piisavalt hea sihtimisega, et isegi kui tulistada siis mitte mööda lasta.. | |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 4:58 pm | |
| Gimmme fiiiiive Aga ma nüüd supertola vaatama | |
|
| |
| |
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:03 pm | |
| Eriüksuslane oleks selline, kui ta oleks magatud, mitte täiesti tühja kõhuga ja mitte pinges. |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:03 pm | |
| Teate see nvdel üksinda elamine teeb ikka peast soojaks küll.. See kärbes mu laes jäi nüüd lambi sisse kinni ja siis ma siin rääkisin temaga.. Pudikeeles.. Sellest, et ta on nüüd kutu. Khmn. | |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:04 pm | |
| Haha, ma alles nüüd sain pihta mu pikad juhtmed annavad tunda | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Haha xD Chatis oli sellest teema natukene ennem.. Thomasel on järelkasvu!! Tom nii tubli. :3 | |
|
| |
Tina B. Gerow Eriüksuslane // 27-aastane
| - Valerie Hamilton wrote:
- See, et.. Eriüksuslane peaks piisavalt kiire reageeringuga olema, et mitte kohe lambist tulistada vaid enne näha ka, kellega tegu. Ja piisavalt hea sihtimisega, et isegi kui tulistada siis mitte mööda lasta..
Eks vaatame kui hea reageeringuga sa ise oled, kui sa pole mitu päeva söönud, maganud ega joonud ning peale selle on su närvid suht pingul ja läbi. Aga ma sain isegi sellest aru, et ta seisis nii lähedal ja ta oleks talle ilmselt otse pihta lasnud... Noh, eks ma sellepärast suht muuta tahtsingi... | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:05 pm | |
| Magatud.. Ma isegi ei hakka nuputama, mis sõna sa selle asemel mõtlesid.. Ja kui sa oled sõjas lahinguväljal ega sul pole siis ka väga aega viiekäigulisi praade mugida ja lõunauinakuid teha. Aga no mida mina ka tean. naine ju kõigest. | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:05 pm | |
| - Valerie Hamilton wrote:
- Teate see nvdel üksinda elamine teeb ikka peast soojaks küll.. See kärbes mu laes jäi nüüd lambi sisse kinni ja siis ma siin rääkisin temaga.. Pudikeeles.. Sellest, et ta on nüüd kutu. Khmn.
Ma peaks siis puhta hull olema. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:06 pm | |
| Tsiisas, rahunege maha nüüd. Ma lihtsalt mainisin, et see tundus mulle ebaloogiline. Ja nii hea reageeringuga oled, et kohe tulistatud saad? Siis peaks ju kõik reaktsioonid aeglasemad olema selle loogika järgi. Aga no mida iganes. Ma ei viitsi arutleda selle üle, ma vaatan LA COmplexi | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 5:08 pm | |
| Jah, aga midagi ikka antakse, kui et mitte midagi. Mõttest saad ikka aru, eriüksuslased on olnud. Mitu ööpäeva söömata, magamata ja lõpus pinges ka, se mõjutab midagi kindlasti. ------- [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|