| Chat | |
|
+15Erin J. West Blake C. Hutcherson Lyla Love Danielle H. Charleston Yamato Hayashi Cahaya Phillips Alex Keefe Oliver Green Sarah Bronson Andrei Kozlov Tina B. Gerow Valerie Hamilton Zanine Yakamura-Cole Nathaniel J. Clarke Yamile Hayashi 19 posters |
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:50 pm | |
| Uut hooaega peab veel nii kaua ootama -.- |
|
| |
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:50 pm | |
| Siin foorumis laigitakse ja disslaigitakse nii palju. | |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:51 pm | |
| Mulle tundub kajut hetkel turvalisem ja väga ei paanitse ka | |
|
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:51 pm | |
| Ma ei tea, kas mind tapetakse selle eest ära, kui ma küsin, et kas Nate ja Garry on juhipositsioone vahetanud? | |
|
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| |
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:52 pm | |
| Selles suhtes, et ma saan kõigist aru ja kõigil on oma nägemus, kuidas see värk seal oleks pidanud toimuma, aga iga inimene reageerib sellises olukorras erinevalt. Mind näiteks (ja ka mu tegelast) hirmutab teadmatus, nii et küsida mis toimub on tema jaoks hädavajalik. Muud hirmu polegi pmst, sest teadmatus on kõige suurem. Samas kui müni teine poeb nurka ja imestab, kuidas mõni veel jalul püsib. Inimesed ongi erinevad.
Ja nüüd ma hakkan sööma. | |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:53 pm | |
| Aaga äkki uusi teemasid juurde ? Näitaks massikas ei ole just kõige kergem endale sobivat kohakest leida. Ning ma kujutan ette, et see käiks niimõnelegi pinda, kui iga viie postituse järel tulin mina "Ryan oli siin," ja "Ryan tegi ka." :3 |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:54 pm | |
| Ja kui ta oma relva tagasi sai, kaisutas ta seda nagu oma kaisukaru, mille ta oli tagataskusse surunud ning siis ta naeratas. Sellest ma loen välja, et ak läks ikka tagataskusse . Ak kohe kindlasti tasku ei mahu xD --- Ei ole, lihtsalt Nath tegeles oma sõpradega kes all olid ja Garry kasutas võimalust inimesi rahustada.
Last edited by Garry Walstrom on Mon Sep 24, 2012 3:55 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:54 pm | |
| Just. Ta kaisutas relva nagu oma kaisukaru, mille ta oli oma taskusse surunud. Mis siin arusaamatu on? AK ei mahuks talle pluusi allagi korralikult | |
|
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:55 pm | |
| Sellest lausest saab väga hästi aru, et kaisukaru oli tagataskus....imho. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:55 pm | |
| Nate ja Garry pole positsioone vahetanud! Garry, tõmba tagasi ja allu mu käskudele, for fucks sake! Kasuta võimalust oma bossile alluda. | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:56 pm | |
| Ma parem olen siis vait....
Mida kuradit? Sina tegelesid seal oma sõpradega ja kuna Garryle polnud tegelt mingit käsklust antud peale laevale mineku, siis ta rahustas inimesi.
Relaaax maaan |
|
| |
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 3:57 pm | |
| Teil see tiim tundub üldse selline, et kõik on enda eest ja kõik teevad seda, mida ise heaks arvavad. Samas ma pole muidugi kogu seda teie teemat väga tähelepanelikult ka läbi lugenud. | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:00 pm | |
| Eks kogu see värk ole segane XD |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:00 pm | |
| Kahju, et mul popcorni pole. Srsly. Üritame nüüd teha nii, et tsiviil kaob jalust ära, ning Nate juhub eriväelasi, okei? Ja mingit omavalitsust Garry ja kõik ülejäänud rohelised ei tee.
Getting pissed off. | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:01 pm | |
| Meh, pole kordagi teinud. Te reageerite liiga üle. |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:01 pm | |
| Mulle jääb selline mulje, et Garry ootab meeleheitlikult hetke mil Nate surma või vigastada saab, et ta siis välja saaks astuda, käe südamele asetada ja olla nagu "oh jumal, ta oleks kindlasti tahtnud, et see raske juhikoorem minu õlgadele langeks! Jää hüvasti, veebel!" | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:02 pm | |
| Sellest ma ikka aru ei saa, mis tsiviilid jalust ära peavad minema, laev on siiski nende kodu ju! edit: mu arust käitus Garry normaalselt, ta ei teinud ju otseselt mitte midagi, lihtsalt rääkis inimestega.
Last edited by Julian Gibson on Mon Sep 24, 2012 4:04 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:03 pm | |
| Ja fuking zombied ründavad seda, ning eriväleased saavad erinevalt tsiviilidest seda kaitsta, aga kui mingid lambad neil jalas tolgendavad, siis on see päris raske.
Lyla, enam paremini ei oleks saanud öelda. | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:05 pm | |
| Mind ei koti, milline mulje sulle jääb, sest ma tean, et see pole nii. Lisaks sai mu tüüp alles tellisega vastu pead, teiselt tüübilt niisama vastu lõugu ja sõimata ja siis veebel veel noomib teda otsa... Miks mu mehel ei peaks sitt tuju olema? Ja siis kui üritab rahu luua, saan siin ka sõimata veel otsa.
Aga olgu, ma siis rohkem ei tee mitte sittagi.
Mõnikord mul tekib tunne, nagu otseselt oleks mingi grupp inimesi, kes otseselt üritavad mind ja mu tegelast maha teha ja see on lapsik ja lame. Aga ma tõesti loodan, et see on tunne ja selleks ka jääb.
Last edited by Garry Walstrom on Mon Sep 24, 2012 4:07 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| |
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:05 pm | |
| In my humble opinion, oleks kõik sõdurid pidanud rivvi võtma selle piirde äärde, relvad laskevalmis ja ootama kuni kaks viimast olid pardal ja sild oli üleval ja all is clear ja siis oleks pidanud Nate ütlema tsiviilidele, kes nad on ja kust nad tulevad ja et nad on ohutud ja muu see jamps. | |
|
| |
Sookie Burton Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:08 pm | |
| kuna me keegi ei loe teineteise mõtteid, siis on raske igaühe meelejärgi kirjutada. Kirjutage siis punktid ette, mida keegi teha tohib ja mida mitte! | |
|
| |
Sarah Bronson Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Sep 24, 2012 4:09 pm | |
| Aga seal tuli see, et tsiviilid tahtsid ka badassid olla ja tulid kaklema. Muidu oleks perfect plaan : D | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|