| Chat | |
|
+16Sookie Burton Yamato Hayashi Oliver Green Sarah Bronson Blake C. Hutcherson Adelaide N. Cheshire Cahaya Phillips Nathaniel J. Clarke Zanine Yakamura-Cole Lola Francis Yamile Hayashi Danielle H. Charleston Valerie Hamilton Lyla Love Gavin Theo Weston Andrei Kozlov 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 6:32 pm | |
| Inkas pole eriline probleem tõesti, kui sõnad antud on. Meil on õpetajal see loll süsteem, et me peame pmst tekstist ISE otsima sõnu ja ta ei ütle, mida ta üldse töösse paneb, mõnikord sellist sõna polegi tekstis Venes suure surmaga õpin ära. Tavaliselt psühholoogia tunnis. Sel perioodil vähemalt. | |
|
| |
Sarah Bronson Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 6:34 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 6:41 pm | |
| Mm... | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 6:56 pm | |
| Vene keele sõnade õppimine on jah keeruline muidugi. Inkaga saan ilusasti hakkama. Ei, tegelt mul on vist isegi homme üks töö, ajaloost aga selle ma pean kordma ennem tudni üle kordama. See teema mille peale tuleb, pidi tegelt juba täna tulema aga selle asemel vaatasime mingit filmi. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| |
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:00 pm | |
| Läbitud teema need kõik. Oeh... mul on hetkel käsil mingid... em... kurat mis oligi selle asja nimi nüüd.... ahjaa kordame vektoreid. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:04 pm | |
| Mhm. Oot... 11 klassi kõige karmim teema on mis? Ei mäleta eriti väga palju eelmisest aastast. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:04 pm | |
| Meil oli ka kordamistöö. xD Ma sain kordamistöö halvema hinde, kui uue osa, millest ma väga midagi ei tajunud. xD Aga samas olen rahul. :3
Praegu me õpime ee... jadasid. Ta räägib loogikast, Muri istub mingi "DERP" seal laua taga ja vahib lehte. Mitte kuraditki aru ei saa vahepeal. xD | |
|
| |
| |
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:08 pm | |
| Aritmeetilised ja geomeetrilised jadad Me pidime tõestused ka ära õppima Praegu õpima piirväärtusi a.k.a lim/n->külili 8 | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:09 pm | |
| Nice... a isegi vb tean neid. Ma siis kordan mingeid vektori asju hetkle sedal. Ennem seda oli meil teemaks siis integraal. | |
|
| |
Sarah Bronson Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:13 pm | |
| Homme hakkan determinante ja maatrikseid lahendama. Miinoreid, omaväärtusi ja omavektoreid leidma. Yay for me | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:14 pm | |
| Ma õpin mates mingeid tasandeid ja normaal- ja sihivektotreid ja mingeid muid ülinapakaid ja nõmedaid asju, mis on parajad mindfuckid | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:16 pm | |
| Meil on kitsas matemaatika, so me igasugust jama päris õppima ei pea. Mõned tahavad laia eksamit teha, nende jaoks olid mõned ülesanded seal. Ma ei saanud kitsagagi hakkama. XD Inkas on meil ju järgmine aasta mingid ettekanded-asjad. I so know what I'm gonna do it about. :3 Aa ja mu aastatöö juhendaja ei teadnud, et ta mu juhendaja on. Jess. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:17 pm | |
| Issand.. Mis teema. Sarah, mis päeval sul see oli, kus sul siin loengud on ja kaks tundi vahel on? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:17 pm | |
| Ma tunnen siiani piinlikust, et ma aritmeetilise jada töö kolme sain, kuigi aritmeetiline oli KORDADES kergem. Aga õps pani mulle freaking kaevu ülesande töösse ja ma ei osanud seda tunnis juba lahendada. Ja geomeetrilise sain kena neljakese vist kätte. Hetkel me õpime muidu.. FUNKTSIOONI UURIMINE.. Ehk siis määramispiirkond, nullkohad, positiivsus ja negatiivsuspiirkond, ekstreemumpunktid, kasvamis- ja kahanemispiirkond, käänupunktid, kumerus- ja nõgusus ning GRAAFIK selle kõige põhjal. Ja ma ei oska öelda, mis üheteistkümnenda kõige karmim teema on. Ma olen selle alguses, aga seda suurt lehte vaadates, kus meie teemad peal on, tekib kena hirm ikka mingisuguseid eskponent- ja logaritmvärke vaadates.. ja matemaatiline induktsioon ja kombinatoorika ja.. mida teemasid. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:20 pm | |
| Ei tea küll, mis neist need pooled asjad ongi. Homme ilmselt hakkame tegema tehteid vektoriga ruumis. Mul pole mingeid kuradima kitsaid ja laiu matemaatikaid. Ma pmt. viimane klass, kes ei pidanud nende vahel valima. Need kõik teemasid mis sa mainisid olen ma läbinud. Kuigi mõned sõnad täiesti tundmatud, ma ei mäleta mis oli kõige raskem. Mu mate hinne kõigub koguaeg 4 ja 5 vahe, kahtesid ja kolmesid saand harva seal. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:21 pm | |
| Wat. Lyla, ära hirmuta. XD Meil vähemalt õpetaja lubas KT ülesanded võtta sellelt lehelt, mida me tunnis lahendame, so me oleme need läbi lahendanud, mis on hea. Jada ülesanded, that is. Ma käin humanitaargümnaasiumis, so meil ongi kitsas. Ma ei tea sotsi kohta, tho. Ma olen igatahes humanitaargümnaasiumi humanitaar. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:23 pm | |
| Ma olen kõigest gümnaasiumi abiturent ilma ühegi selle suunata. | |
|
| |
| |
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:25 pm | |
| No meil humanitaargümnaasiumi humanitaaris on pmtl 3 tundi nädalas matemaatikat:D | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:26 pm | |
| Mu ajal polnudki mingit lai ja kitsas värki. Õppisime kõike nagunii. Reaal võttis lihtsalt tärnidega teemasid ka. | |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:27 pm | |
| Mul ka polnud seda, olin humanitaaris, 4 matat nädalas...reaalil oli 5...aga mata sucked anyways...hea, et seda enam pole | |
|
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 01, 2012 7:27 pm | |
| Meil võttis terve klass laia, et eksam võimalikult hästi läbida 5 tundi nädalas...Täitsa ära harjunud, selline olnud vist juba essast klassist saati | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|