| Chat | |
|
+13Sarah Bronson Zanine Yakamura-Cole Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Michael S. Chapman Nathaniel J. Clarke Lola Francis Danielle H. Charleston Valerie Hamilton Lyla Love Andrei Kozlov Danique Foster Cecilie Montez 17 posters |
|
Author | Message |
---|
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 2:12 pm | |
| Ivanova... Meil oli sel teemal vestlus kunagi Muri eks. Seoses Nickiga? | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 3:55 pm | |
| Seoses Nickiga jap. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 5:59 pm | |
| Kõik tähistavad Halloweeni ja siis siin on Muri. *istub ja teeb nägusid*
Best. Party. Ever. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 6:27 pm | |
| Ma ei saa aru, mida kõik Halloweenis näevad... -.- Aga ma tegin viiimaks oma kerge uinaku ära | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 7:33 pm | |
| Ma ka ei mõista. Aww. Mul üks post tuhandeni!! | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 8:14 pm | |
| Ma ka ei tea, mida inimesed selles halloweenis näevad. Minu jaoks pole selles midagi erilist.
| |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 8:33 pm | |
| Toredad kostüümid ehk. Põhjus peoks. Ei tea. Aga ma lähen nüüd hoopis magama, midagi tarka nagunii teha pole. Ja mulle hämmastaval kombel meeldib kohustusliku kirjanduse raamat. "Revident" by N.V.Gogol. Täitsa huvitav on. Ja lühike. XD Anyways. 1000 postitust!! Off to sleep nao. Nighty-night! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 9:20 pm | |
| See on õks vähestest loetavatest... Ja lühikestest... Jään ootama su reaktsiooni, kui Anna Kareninat loed esmakordselt D: D: | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 31, 2012 11:41 pm | |
| Every day I'm LOL-ing..... | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 12:10 am | |
| Trololololol! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 7:20 am | |
| Vaatab, kas ma üldse jõuan selle raamatu lugemiseni, sest no... tead ikka ei viitsi pikki raamatuid lugeda. Revident oli tore, sain läbi selle nüüd lõpuks. Tere hommikust ka. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 8:41 am | |
| Ai ja külm on igaltpoolt. Tahan teed. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 10:50 am | |
| Pakuks kui mul oleks. Ja filo on ikkagi igav. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 11:23 am | |
| Mul on aga ma ei viitsi teha. Ladiiin hakkab. Jei. Ma loodan, et füsa õpa teeb kaks gruppi ja siis osad võivad ära minna ja ma saan varem koju. XD | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 12:40 pm | |
| Ma olen täna paha olnud.. Vene ja usundi lasin üle ja käisin shoppamas ja mäkis söömas hoopis. Whoops. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 12:53 pm | |
| Ja siin käib üks kena töönaine. (nagu ehituselt see.. ) Igast asju kontrollib ja värki. She's hot. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 1:50 pm | |
| Aww. Mul sai läbigi. Füsas läks pisut kauem, aga ma olin seal tark ja ühendasin juhtmeid meie grupis. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 6:22 pm | |
| Where the fuck is everyone? *stare* It's Thursday, for fucks sake. Mu e-kursuse materjal on väga interesting. Danielle, sa ütlesid, et sa tegid kõik korraga, seal on tähtajad ja asjad, nt 4. nov nt avatakse alles esimese testi tegemise võimalus ja seda saab teha 6 minutit.. Üldse on see pleiss veider. XD | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 6:29 pm | |
| Ja nüüd tuli objekti juht radikaid kontrollima ja ooooh damn. Smart and hot. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 6:43 pm | |
| Sebi ära siis. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Nov 01, 2012 8:06 pm | |
| Peaks ta nime välja uurima. Mul sort of pilk ühel tsikil ja süda teise käes tegelt. Aga mõlemad on.. no-no. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Nov 02, 2012 6:02 am | |
| Aww, siis on küll kurb. Tere hommikust ka. Ma pidin täna vene keelde minema. Arvake ära, kes oma asju leida ei suuda. Vene asju, that is. Mu õpetaja lööb mu maha, kui ma ilma asjadeta tundi ilmun. Ja mu ema lööb mu maha, kui ma ei lähe tundi. Dilemmad... lihtsam on vist ema viha ära kannatada. XD | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Nov 02, 2012 1:11 pm | |
| Ja ongi see rõve ja märg sügis tagasi. Rohi on õues rohelisem kui kunagi varem, nagu lund poleks olnudki. PS: Pärast kohvi olen nagu piiritute võimetega (kahjuks/õnneks mitte kauaks). Sassis laua koristamisel ei aianud aga isegi kohvi... EDIT: Täiesti võimatu on mul midagi koristada. Ma lihtsalt ei viska midagi minema, sest istun minevikus kinni ja panen kõigile asjadele vaimse väärtuse juurde. Näiteks: tühjad pastakad: sellega kirjutasin eksamit, selle sain autkoolist ja kasutasin loengutes, sellega vedasin läbi suvise praksi. Nad kõik on ju mind truult teeninud, nad ei vääri kuskil maa sees mädanemist, saaks neid vähemalt ümber töödelda. Või näiteks foolium mida kandsin ACTA meeleavaldusel vene sõjaväe mütsi peal. Või paberid mis on pooltühjad, neid saab ju veel kasutada. Ehk teretulemast minu maailma.... Ma upun ajaloolise prahi sisse. EDIT2: "Sentimentaalse prügi osakond". Agoonia jätkub. [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] ma vajan ravi. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Nov 02, 2012 6:23 pm | |
| Ma jätan ka kõik asjad alles. XD Selle pärast mu tuba nii sassis ongi ja kapid mõttetut pahna täis, sest nad on mingil määral olulised. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Nov 03, 2012 10:23 am | |
| Mul käib episoodiliselt. Kogun hullult ja siis tuleb suurpuhastus. Siis jälle kogun hullult.. Ja jälle suurpuhastus. Ühikas on ses suhtes hea.. Ei tekigi sellist paska, mida koguda. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|