| Chat | |
|
+13Sookie Burton Adelaide N. Cheshire Lola Francis Yamato Hayashi Cahaya Phillips Sarah Bronson Yamile Hayashi Gavin Theo Weston Valerie Hamilton Lyla Love Raven McGregory Andrei Kozlov Nathaniel J. Clarke 17 posters |
|
Author | Message |
---|
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:26 am | |
| I know the feeling.. reaalselt, kui mu üheteistkümne aastane õde minu tuppa tuleb, sest mul telekas käib ja sealt tuleb midagi head, siis ma olen nagu "ah, ma hakkan ühte mängu mängima" ja panen teleka kinni, olgugi et ma tegelikult ehk ise tahaksin ka seda filmikest või mida iganes vaadata.. lihtsalt megaannoying on midagi vaadata kui ta iga asja peale naerab. | |
|
| |
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:27 am | |
| Mul läheb mingi tund aega, et jõuda läbi lugeda nii tsäti kui ka selle massiteema leheküljed. Mitte, et ma aru saaks, miks ma üldse alati need tsätileheküljed tagantjärele järgi loen. Vähemalt saan ma naerda - näiteks kui üks kasutajatest tõsimeeli oma tegelast liiderlikuks nimetab, umbes nagu oleks tegu ühe eriti hea iseloomuomadusega. | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:27 am | |
| Ou, ou, ou... Ma ei mõelnud seda spämmimist halvaga, vaid pigem nii öelda irooniaga, et tal on juba nii palju poste. Pole vaja üle reageerida. Aga kui kegi ütleb mulle, et ta pole topelt postigi teinud, siis mina ütlen,et on küll korduvalt [You must be registered and logged in to see this link.]See oli lihtsalt norimiseks, ärge seda palun tõsiselt võtke, ei taha, et mu näo jälle täis sõimatakse millegi totra pärast |
|
| |
Yamile Hayashi Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:28 am | |
| Mul seda probleemi pole, aga ma vahel irvitan täiesti ilma põhjuseta seda juhtub enamasti kodus | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:29 am | |
| And there comes another double post ma sain ka aru, et Garry mõtles veidi irooniaga and I'm cool with it ärge hakake väikse asja peale tüli üles kiskuma | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:31 am | |
| |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:35 am | |
| Nii.. Tuba on korras (I know, I'm fast), külmkapp korras.. Pilt, e-õpe või söök.. Praegu pole veel hull nälg nii et ma teen pildi kõigepealt ja siiiis.. Söök. Ja siis e-õpe | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:36 am | |
| Mul tehtud e-õpe kusjuures ma võtsin kätte ja tegin selle õpipäeviku seal isegi ära, kuigi absoluutselt viitsimist polnud...blame it on boredom | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:39 am | |
| Ma tulin kaks nädalat tagasi Itaaliast, kohver siiamaani lahti pakimata. Olen laisk, olen. |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:40 am | |
| I know the feel Kui ma olen kuskil ära ja mul asjad korra pakitud, siis lahti pakkida küll enam ei viitsi | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:42 am | |
| Exactly. :d Kui algul sinna läksin, olid asjad ühe tunniga pakitud. :') Muide, üks asi on imelik. Supermodellide uus osa tuli reedel välja, siiamaani pole kuskilt seda tõmmata. Ainult valed failid. Tavaliselt olen küll juba laupäeviti tõmmata saanud. Weird. |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:43 am | |
| Ma ei viitsigi neid luukeresid enam vahtida Vahiks animet edasi, aga ma ei tea...hiljem vb | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:45 am | |
| Ma vaatan kuni oktoobrini. Siis on muid asju vaadata.^____^ |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:46 am | |
| TVD uut hooaega tahaks ka täiega juba...ma oleks nagu terve igaviku seda oodanud | |
|
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:47 am | |
| Ma tõmban praegu uut animet. Peaks teise vaatamist jätkama :3 | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:47 am | |
| | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:48 am | |
| Ma uurisin eile juba, kellena järgmise aasta AniMatsuril cosplayda. Jaa.. Nüüd ma lähen pesen käsivarre tindist puhtaks (don't ask ) ja siis teen pannkooke. Vot tak. Aa ja ma nägin täna bussipeatuse seinal Troonide Mängu plakatit. No damn. Varsti! Aa ja ma jäin napilt nr 5st maha ja pidin 3ga tagasi sõitma. Ja see tegi tagataga LKV juures megasuure ringi sisse + jäi lampi Kannikese peatuses seisma. Nagu reaalselt lülitas mootori välja ja mdea.. Mängis Angry Birdsi vms kolm minutit (I timed it) ja siis sõitis edasi nagu midagi poleks juhtunud. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:50 am | |
| Heeeei! Kellna siis, Val? Ja mis teil seal laevapeal nüüd toimub? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:50 am | |
| Hetkel vaatan "Black Butler", kuid tõmbamisel on "Hell girl" Eile üritasin "Another" tõmmata, kuid ei saanud avada. Fail oli paha. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:51 am | |
| Mul oli eelmine reede samamoodi, tahtsin kesklinna ja dafuq, nr 3 jääb LKV juures tükiks ajaks seisma, uksed lahti, keegi peale ei tule A ja mul Clannad praegu käsil, ok 1.season ühel pool, aga varsti teist vaatama | |
|
| |
Guest Guest
| |
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:54 am | |
| Ma olen ka terve suvi sügist oodanud...polnudki eriti suurem asi suvi tho | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Sep 23, 2012 10:54 am | |