| Chat | |
|
+14Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Sarah Bronson Raven McGregory Zanine Yakamura-Cole Nathaniel J. Clarke Cecilie Montez Danielle H. Charleston Andrei Kozlov Alex Keefe Lyla Love Lola Francis Valerie Hamilton Michael S. Chapman 18 posters |
|
Author | Message |
---|
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 4:01 pm | |
| *on täiesti läbimärg ja hingeldab* HAKKAMA SAIN!!! Ainult et nüüd tundub, et tsipa madalale sai ikkagi.... :M EDIT: sain ka selle probleemi kind of lahendatud. Oleks pidanud tõesti natuke kõrgemale panema, aga oh well. Kunagi ehk panen uued konksud Kõrgemale siis Ja who needs men, kui saad asjadega ise hakkama, right? | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 5:46 pm | |
| Ma olen vist natukene liiga unine. Ma ei saa mitte midagi aru, mida mu klassiõde mulle seletada suudab. Füüsika ja saksa keele õppimiseks olen ma vist siis ammugi liiga sassis. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 5:50 pm | |
| Teate.. Mul on ikka täiega toa/korterikaaslastega vedanud. Nad on nii lahedad mul kõik ja me saame nii hästi läbi. Me iz happy. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 5:58 pm | |
| Yay, Val! See ongi vist siuke vedamise asi | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:03 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:16 pm | |
| Miks keegi peaks mind higise ja hingeldavana näha tahtma on beyond me, aga ma olen ikkagi nii uhke, et ma ise need pagana konksud seina sain Okei, okei, mehi on vaja ma pidin isalt nõu küsima, missugune puuri otsik on kivipuur | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:28 pm | |
| Ma annan teada, kuidas mu korterikaaslased on, siis, kui ma need saan. Pere on muidu täitsa talutav aeg-ajalt kord aastas. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:31 pm | |
| Ma vihkan peavalusid. -.- | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:35 pm | |
| Mu kopipeist vihkab mind.
Peavalud pole ka toredad. *pakub valuvaigistit* | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:44 pm | |
| Ma ühe vaigisti juba võtsin. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:46 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:47 pm | |
| Ma suht alles võtan ei taha neid palju korraga süüa. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:53 pm | |
| Kusjuures on jaa.. Sest kui ma oleks läinud sinna tuppa, mida essana näidati, siis no.. Seal korteris on kõik venelased (pole rassist, aga kui kõik ümberringi räägivad keeles, mida ma ei mõika, siis pole ju ka tore) ja seal on väga segamini ja pidevalt välisuks pärani ja mingid suvakad marsivad edasi-tagasi ja.. Jah. Aga meil on viks ja viisakas ja lõbus ka. Ja Castle on meeletult hea seriaal. Soovitan kuumalt. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:54 pm | |
| Siis küll. Ma tahaks Supernaturali vaadata. Aga sellel on nii palju hooaegasid juba. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:55 pm | |
| Kõrvavalu on peavalust hullem... Just saying | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 6:57 pm | |
| Ma olen paari Castle kui ka Supernaturali osa näinud. Castle vahest telekast kui tõsiselt täiesti kogemata juhtun seda vaatama. Aga supernaturali vaatab vend oma arvutist. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:06 pm | |
| Teate Satanism hakkab mulle järjest rohkem meeldima - Spoiler:
Members enjoy indulgence instead of abstinence. They practice with joy all the seven deadly Christian sins (greed, pride, envy, anger, gluttony, lust and sloth) If a man smites you on one cheek, smash him on the other. Do unto others as they do onto you. This is the CoS' modified version of an Ethic of Reciprocity. Engage in sexual activity: Freely, in accordance with your needs, which may be best realized either through monogamy, or by having sex with many others. Through heterosexuality, homosexuality or bisexuality; using sexual fetishes as you wish. By yourself or with one or more consenting adults. The ideal is a monogamous relationship based on compatibility and commitment. Suicide is actively discouraged.
| |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:10 pm | |
| Kõlab hästi. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:23 pm | |
| True, kõrvavalu on jubedam. Samas peavalu, vähemalt mul praegu, justkui halvaks suure osa kehast ja meelest ja ajab südame ka läikima. Et oleks siis ainult valu, aga ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:25 pm | |
| Sulle meeldib satanist selle seksuaalse vabaduse pärast, onju? Btw, ainult mina olen nii osav, et astun kaljatassi. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:29 pm | |
| Jeap ja sellepärast, et kui keegi sulle põsele lööb, viruta talle teisele põsele vastu Nope Ma olen ka seda teinud Korduvalt Erinevate jookidega, muidugi | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:30 pm | |
| Ma nii hea meelega raviks sind praegu, Nate.. Tean, kui aia peavalu on.. :/ Ja satanism on tegelikult vägagi "normaalne" or however you'd like to call it. See reaalne nimetus on lihtsalt meedia poolt ära nussitud. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| |
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:31 pm | |
| ^ what Val said Satanism on TÄIEGA mõistlik religioon Seriously Poleks ma nii religiooni astumise vastane, I'd totally join | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|