| Chat | |
|
+14Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Sarah Bronson Raven McGregory Zanine Yakamura-Cole Nathaniel J. Clarke Cecilie Montez Danielle H. Charleston Andrei Kozlov Alex Keefe Lyla Love Lola Francis Valerie Hamilton Michael S. Chapman 18 posters |
|
Author | Message |
---|
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| |
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:34 pm | |
| Ma olen midagi budisti laadset. Pole mingi aktiivne budismi harrastaja ja ei tea ka sellest piisavalt, et end budistiks lugeda, aga enamus mu omi uskumusi kattuvad sellega suht 100% nii et.. Läheb. ma tegelt soovin, et ma oleks üles kasvanud hästi usklikus peres. Pühapäevane missa ja õhtune palvetamine and all that. Kadestan neid inimesi, kel on nii tugev usk Jumalasse. Mul pole nii tugevat usku millessegi ega kellessegi nagu mõnel. | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:38 pm | |
| Satanistid on ka agnostikud või ateistid, btw Nad lihtsalt usuvad, et inimene peaks ennast kõige tähtsamaks pidama Ma ka vahel kadestan hästi usklikke inimesi Vahel tundub, et nende elu on sellevõrra tohutult lihtsam Aga siis ma mõtlen, et ei ma olen ülirahul enda mitteuskumatusega | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:44 pm | |
| Mulle meeldib see aspekt, et usk liidab neid inimesi kokku. Ja see ka, et neile jääb ALATI Jumal. Isegi kui neil pole enam kedagi teist. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:46 pm | |
| Ma ei kadesta neid.. Ma pigem ei saa neist aru, et kuidas saab nii lihtsalt leppida kõigega, mis elu toob ning ainus põhjendus mis tuuakse on see, et Jumal tahtis. Ma pigem arvan, et inimene peaks ise üritama oma elu paremuse poole muuta, mitte selle asemel palvetada, et keegi Suurem kusagil nende elu paremaks muudaks.. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 7:49 pm | |
| (You sure you're not a satanist, Danielle? ) Aga pmst seda ma kadestangi vahepeal Et nende jaoks ongi lihtne jumal tahab nii, järelikult nii ongi Lihtne elu ju | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:03 pm | |
| Selles suhtes on budism jälle hea. See on kõik nagu.. inimese enda võitlus. Kannatuste tee Nirvaanani and all that. Pole mingit jumalikku jõudu, mis sind juhib või takistab. Enda sees on kõik takistused ja asjad. Palju õigem ja mu jaoks nagu.. relatable. Aga vahel oleks päris tore teada, et Jumal on alati olemas kui enam teisi pole. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:12 pm | |
| Hängime Kerdniga siin ja räägime rinnakarvadest. Naised, kas teile meeldivad pigem karvased või karvutud mehed? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:14 pm | |
| Karvutud. Aga mulle meeldivad üldse naised rohkem, nii et nomh.. Jamh. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:23 pm | |
| Oehjahh.. Selle usuteemaga meenub praegu, millise lahingu me kunagi eesti keele tunnis maha pidasime.. Klassiõde pmtl keeldus lugema mingit usuteemalist teksti ja siis suurem osa tunnist läks sellele vaidlusele. Osad kõndisid lihtsalt poole tunni pealt minema, kuna niele viskas see vaidlus kopa ette .. Pole end vaevunud satanismiga kurssi viima, seega on võimalus, et olen satanist Siiski pigem eelistan mõelda endast kui ateistist või siis äärmisel juhul agnostikust. Ja usk ei tee asju lihtsaks.. See lihtsalt... Ma ei tea... Teeb lihtsaks vabanduste leidmise.. Mingid hullult usklikud inimesed kipuvad mind pigem närvi ajama... Kui nad ajavad rahulikult oma asja ning ei hakka mulle sellest rääkima, siis elagu rahulikult edasi. Aga kui reaalselt üks mu tuttav istus bussis mu kõrvale ja rääkis, et ta venna kuulmekile läks katki (vms) siis tema ja ta ema muudkui palvetasid ja oi, saigi korda.. Siis ma lihtsalt ei suutnud end tagasi hoida ja puhkesin naerma. Jah, ma tean, et ma olen nõme inimene, kuid ma tõesti ei suutnud.. Ja head ööd tänaseks minu poolt | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:30 pm | |
| Ma ka tuttu. Me hakkame Helise ja Elsaga maailma parandama nüüd. Don't ask. Aga jah.. Voodisse igaljuhul. | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:37 pm | |
| Kurjam, ma magasin usu teema maha. Dang it. Aga VD on kuradima huvitav hetkel. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:38 pm | |
| Uhm... depends, really Kui karvasest mehest jutt käib? Päris loom on natuke jube ja karvutu on ehk ilusam, aga niimoodi natuke/mõõdukalt karvane ei häiri üldsegi Headööd unimütsidele!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 8:51 pm | |
| Ja ma magasin ka usuteema maha! Damn! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:05 pm | |
| Tahaks Disney-teemalist balli... Think how awesome that would be.... | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:06 pm | |
| Ma ei tea üldse eriti mis siin chatis toimub, pmt. Mida see Disney-teemaline ball peaks konkreetselt endast kujutama? | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:08 pm | |
| Disney teemaline ball kõlab hästi. :3
| |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:09 pm | |
| | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:09 pm | |
| Palun öelge, et ma olen hetero? Kas mu tekstid vähemalt näivad sellisena? Ja ball nõuab tantsimist...
Last edited by Kerdni Kilegjan on Mon Oct 15, 2012 9:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:10 pm | |
| No külalised oleksid kõik kuidagi disney-teemaliselt riides nagu multikate imean Aga sa ei pea päris printsessikleidis olema, obviously võib olla lihtsalt disneybounding ka ju Ja siis tantsumuusikaks oleks disney multikate soundtrackid näiteks... Ja loomulikult võib printsesse ja printse jms ka ringi liikuda külaliste seas Ja üleüldse oleks see niiiiii amazing... *sigh* | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:11 pm | |
| Disney - teemaline ball muidu iseenesest kõlab tõesti hästi. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:14 pm | |
| Kerdni, you have a point Aga ikkagi!!! Ma meie ballil üritasin Disney't läbi suruda kui päris aus olla Aga nad olid juba kohe algusest peale nii hooked Titanicu peale, et mul see ei õnnestunud just väga hästi KORRALDAME DISNEY-TEEMALISE BALLI!!!!! Ma len nõus muusika ja kostüümid ja kaunistuse eest vastutama | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:16 pm | |
| Derp.... Niisama juba balli korraldamine on parajalt raske. Äkki kellegi sünnipäeva peoks annaks teha? | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:16 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:20 pm | |
| No kõige raskem osa selle juures on ruumi ja sponsorite leidmine ülejäänud on lihtne *speaks from some experience* Reklaamida tuleb siis kõvasti ja mõned tuntumad isikud saada ballile ja nagu... Disney-teemaline ball tooks sitaks inimesi kokku i think Ja kostüümid peaksid korraldajatel olema obviously Ja toitlustus peaks olema Ja hea valgustus Ja kava peaks hästi läbimõeldud olema Ja dekoratsioonid peaksid nagu... epicud olema | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|