| Chat | |
|
+14Gavin Theo Weston Kerdni Kilegjan Sarah Bronson Raven McGregory Zanine Yakamura-Cole Nathaniel J. Clarke Cecilie Montez Danielle H. Charleston Andrei Kozlov Alex Keefe Lyla Love Lola Francis Valerie Hamilton Michael S. Chapman 18 posters |
|
Author | Message |
---|
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:20 pm | |
| Kui oleks sünnipäev, saaks kostüümipeo teha. See annaks palju rohkem võimalusi. | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:42 pm | |
| Teeme suure peo keset Eestit, kutsume kõik rahva kokku ja kõik on Disney. | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:44 pm | |
| Ma olen käpp | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:51 pm | |
| Teeme Tartus selle peo! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 9:54 pm | |
| *skandeerib* HALL-O-WEEN! HALL-O-WEEN!!! | |
|
| |
Kerdni Kilegjan Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:03 pm | |
| laululava all?
ma ei mäleta kuidas valssigi tantsida?! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:05 pm | |
| Ma ei oska üldse tantsida. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:06 pm | |
| 1-2-3, 2-2-3 mis seal ikka nii keerulist on Ma igatahes lubasin Halloweenil teile tulla Kostüümis Soyeah Kostüümiideid? I'm thinking either pirate, Jane Tarzanist, Catwoman, Barbie... XD (these all sound so horrible, hahahaha ) TEEME ILMA TANTSUTA BALLI!!!!! Sest kuigi ma tänu kohustuslikele tantsutundidele pmst oskan tantsida Siis mulle see ei meeldi Enamasti | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:13 pm | |
| Kui ma viimati peotantsu tantsisin, siis ma palusin ka Yuka tantsule. Jahm, mul oli probleeme, sest ma polnud sugugi just kõiksee võimekam juhtija.... Aga muidu oli tore Aga mis kostüümi puutub, siis ma võtan selle kasti, mis riiulist üle jäi, teen vastavatesse kohtadesse augud ning voilaa. Aga olgu, vähem loba, pikem samm, kähku vaja tuttu kaduda, sest homme tuleb kohutav päev, kuna ma olen leisi ääs pits ja muidu ääsvaip olnud. Adjöö ja head ööd. | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:22 pm | |
| Ega ma ka just ei tea peotantsudest eriti midagi kuigi ma käin hetkel veel peotantsu tundides. Valssi ilmselt ma ikka oskaks tantsida muud on juba keerulisemad. Aga jahm... muidu tuleks ka loomulikult sinna ballile kui saan. Aga jahm ma lähen ka siis nüüd ära magama. Good Night! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:31 pm | |
| Andrei läheb ka magama. Head und! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:34 pm | |
| Sa läksid magama ja mulle msnis ei öelnud?! Julgesid ka?!?! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:36 pm | |
| Ma tantsisin viimati... ballil sõbranna/klassiõega Vist oli valssi Ainuke tants, mida teha jõudsin terve balli vältel And it was like 2 minutes HAKUNA MATATA, MY FRIENDS!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:46 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Mon Oct 15, 2012 10:51 pm | |
| Okay I won't worry about your ass, then | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 5:10 am | |
| Kena pimedat hommikut! Tulen siia ja kohe kukun halama. Gaad dääm, inimene pole ikka loodud kella järgi elama, vaid ikka valguse. Kui sa ikka tundi jagu sisse magad ja siis uniste silmadega imestunult välja vaatad ning näed et nähtu ei erine oluliselt sellest, mida nägid maga minnes, siis on küll midagi valesti. Muideks väga meeli ülendav on äratus kinni panna ja järgmine hetk end üles ehmatada ning avastada, et just sai tunnike liiga kaua magatud.
Ja mis kuradi värk nende Tartu linnaliini bussidega on? Minu kirjale pole nad ka vastanud (mitte et see kõige viisakam oleks olnud, aga vähemalt ei sisaldanud see roppusi.... veel). Lootsin siis mina, et äkki on varasema bussiga minnes vähegi inimlikum... Oh oli suur muu üllatus bussijaama jõudes, kui sealharjumuspärasest umbes kolm korda rohkem inimesi oli. Buss oli ka õnneks suur Maz, aga isegi see ei aidanud väga, sest juba algpeatusest välja sõites olid 70-80% istekohtadest võetud. Meenutas juba täiesti lõunasel tipptunnil Kesklinnast väljuvat bussi. Mitte et mul midagi selle vastu oleks, et ma näiteks keskkooli tütarlastest olen ümbritsetud, lihtsalt see on siiski minu mugavustsoonist "veidi" väljas.
Igatahes kaotab tipptunnil bussiga sõitmine minu jaoks aina enam mõtet. Kui oled ikka sunnitudkodust väljuma tund enne sihtkohta jõudmise aega, siis sama hästi võiksin ka ju jala käia. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 6:29 am | |
| Tere hommikust. Ma olen elav surnu, srsly. Ja ma ärkasin lampi kell pool viis üles ja arvasin, et ma pean kooli minema. :yao: Aeh. Muri on natukene loll peast. Ja fukken unine. Ja poolnälgas ka. Valerie, ma tahan kunagi sinuga rääkida. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 7:19 am | |
| - Nathaniel J. Clarke wrote:
- Sa läksid magama ja mulle msnis ei öelnud?!
Julgesid ka?!?!
[You must be registered and logged in to see this image.] Ütlesin. Sinuni ei jüudnud? Ma saatsin vastuse ja siis ütlesin et ma lähen magama. | |
|
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 8:37 am | |
| Ja järgmine tund, mis nüüd 15 minuti pärast algab on mul raamatu vastamine. Ma ei mäleta eriti midagi sellest raamatust. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 9:43 am | |
| Jalutamine on tervisele ka hää, sest inimene on loodud liikuma. Või midagi.
| |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 10:27 am | |
| Mis juhtus? Veidrad mõtted. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 10:29 am | |
| Tutulutuluu, paha on olla ja viimane tund on! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 10:43 am | |
| Veab. Mul kaks tundi veel ja siis saksa järeltöö ja aeeeh. Muri ei viitsi enam. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 10:46 am | |
| Ma kaon koju magama most probably.. Uni tapab ja pää valutab. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Tue Oct 16, 2012 10:59 am | |
| Mul on kool läbi tänaseks. Hetkel tegelt kõnnin koju. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|