| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Erin J. West Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:23 pm | |
| Tundub, et peame kas temata edasi minema või ootame ta lihtsalt ära.. ?? | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:27 pm | |
| Me võime temata edasi ka minna. Peaasi, et ta kunagi kohale ilmuks. Mis meil on seal teemas aint kolm eriväelast? | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:27 pm | |
| Perks of being a wallflower on üks mu alltime lemmikraamatutest. Need tsitaadid, mis sealt teosest saab.. Vapustav. Ja ma polnud HP filme ka näinud mõni kuu tagasi, eks ole. LotRi pole siiani. Nii et jah.. Aga sellele pildile ma sain pihta, sest ma olen näinud klippe, kus Michie on. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:28 pm | |
| Ise sa kirjutasid, et kolm eriüksuslast tuli julgestama ellujäänuid, nii et ära nuta siin nüüd midagi | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:29 pm | |
| Ma lugesin Erini posti ja kujutasin ette, kuidas ta lõhna järgi zombisid tuvastab.. Not weird at all. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:30 pm | |
| Sa pole LOTRi ka näinud? *facepalms* Ei tegelt ma mingihetk tahaks teha eliidikatega(taaskord on tegu hüüdnime, mitte ülistamisega) mingi vestlusringi. Kirjutasin, et kolm või? Idiot me. *facepalms some more* | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:32 pm | |
| LOTR is just.. I have no words. Three of the best movies I have ever seen. xD | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:33 pm | |
| LOTR'ist ma ei ole päris kõike sealt näinud aga mingil määral olen. HP'st ei ole näinud ainult kahte viimast filmi muidu. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:34 pm | |
| Mina? Muidugi mitte. ma polnud nii hull filmifanaatik sel ajal kui need välja tulid. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:35 pm | |
| MA KIRJUTASIN, ET VÄHEMALT NELI!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:36 pm | |
| Need olid sinu sõnad ning kui neli, siis neli eks me peame kellegi juurde hankima sappa Ning mis sa nutad, su ümber on kari naisi, kelle sekka on ka üks kobe kutt ära eksinud.. pole ju seis midagi nii nutune LOTR on peaaegu klassika, see on peagi ka kohustuslikus kirjanduses koos HP'iga, kui ma peaksin haridusministriks kunagi saama Dostojevski ja AHT viskaksin koos nende mantlipärijatega, kes ei lähe tänapäeva noortele kuidagi peale, välja ning asendan nad tõeliste klassikatega Twilight'i ma sisse ei pane, see on kindel. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:39 pm | |
| Ma peaks praegu Perksi asemel Lermontovi "Meie aja kangelast" lugema, kui me juba kohustuslikust kirjendusest räägime. xD
Aga Perks saab läbi ka varsti. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:39 pm | |
| Kobe kutt? Kus? | |
|
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:44 pm | |
| Oeh... "Meie aja kangelane" ammu läbi loetud raamat. Ma peaks lugema E. Vilde "Mäeküla piimamees" vms. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:45 pm | |
| Lisaks sulle, Nate??? No ma ei tea, neid seal vaid üks peale sinu on | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:46 pm | |
| - Erin J. West wrote:
- Dostojevski ja AHT viskaksin koos nende mantlipärijatega, kes ei lähe tänapäeva noortele kuidagi peale, välja ning asendan nad tõeliste klassikatega
I just died a little inside. | |
|
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:48 pm | |
| Ma usun, et AHT on siiski väärt lugemist Come at me bros! Ja noh, mida aeg edasi, seda rohkem ma kohustuslikku kirjandust naudin. "Ohvrilaev" oli nii hea, nüüd loen piimamehe ka läbi, et siis võrdlev kirjand kirjutada Keegi homme õpetaja ka on? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:50 pm | |
| Peaks olema aga ei jätkunud eriti neid aineid, selliseid mida sooviks. venet ja saksat ikka ei läheks õpetama kui isegi saad neist vaevalt aru. Aga jahm see eest olen mingi em.. korrapidaja vms. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:51 pm | |
| Ma ei vihka otseselt kohustuslikku kirjandust, ma lihtsalt arvan, et see on minu jaoks igav, aga noh... samas on need midagi, mida võiks lugeda. Since nad on tõesti päris kaua ju püsinud ja ikka neid loetakse. | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:54 pm | |
| Ma küll ei usu, et kohustuslik kirjandus peaks olema kirjandus, mis noortele 'peale läheb'. Sellepärast see ju ometi ongi kohustuslik, et paljud inimesed seda muidu ehk ei loekski kunagi. Ja tegu on ikkagi kirjanduslikult meisterlike teostega. Olgugi, et need võivad kergelt igavad tunduda ja tihtipeale on seal mõte nii sügaval, et peab päris hoolega süvenema ja kaevuma teemasse. Aga see ongi hea. Uued kogemused janii. (Kusjuures ma ise ka alles hiljuti jõudsin selle arvamuseni) Muidugi võiks LotR ka kohustuslikus kirjanduses sees olla, kuna vähemalt minu arvates on tegu ühe äärmiselt meisterliku kirjateosega, kuigi teatud määral raskestiloetava. Ja potteri-raamatud tegelikult juba põhikoolis on kohustuslikus kirjanduses sees. Võinoh, esimene osa on. Ja tunnistan ka ise, et HP raamatud, ei ole just maailma kõige paremini kirjutatud raamatud. (Jah, ma ütlesin seda ) | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:57 pm | |
| Kusagil ju prooviti.. Pandi HP kohustuslikku kirjandusse ja kõik vingusid ja ei tahtnud lugeda. See sõna "kohustuslik" seal muudab asja vastumeelseks. Basic psychology. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 7:59 pm | |
| Ma olen leidnud enda jaoks vaid mõne üksiku huvitava teose kohustusliku kirjanduse hulgast ning need jäävad ka pigem 20. sajandi lõpu poole. Paar üksikut ka varasemast sajandist. Oehh.. te kõik peate homme kooli minema, samas kui mul on vaba päev I love HTG | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 8:00 pm | |
| Mina ei pea homme kuskile minema! Maale mingi hetk aint. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 8:01 pm | |
| Ma pmt. passin niisama seal koolimajas, ega midagi eriti ma ei pea tegema. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Thu Oct 04, 2012 8:01 pm | |
| Ma ei pea minema, kui ma ei taha, kuid ma siiski vähemalt hetkeks hüppan läbi sealt | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|