| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:23 pm | |
| Jüngrid? HPs Voldemorti järgijad ja Kristluses Jeesuse järgijad? Siis.. ahvatlemine halvale teele. Jeesusel sellel rännakul kõik need ahvatlused ja Sõrmuse Isandas Frodo.. | |
|
| |
Alex Keefe Eriüksuslane // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:27 pm | |
| Narniat ma lugenud ei ole, aga kas kõigis ei ole olemas põhiline kangelane? Kirstluses ka Jeesus ju omamoodi kangelane | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:29 pm | |
| Tõsi, tõsi Te olete nii toredad | |
|
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:36 pm | |
| Narnia Nõid ja Aslan (sama hea mis talv ja kevad, talv tuleb ja tapab, kevad äratab üles ning kingib elu). Edmund sattus kiusatuse alla ning läks nõia juurde. Hiljem ta muidugi päästeti, kuid ohverduseks oli Aslani elu. Siis veel prints Caspiani lugu. Selleks, et võita, oleks ta peaaegu oma verega mingisuguse vange loonud Näljale ja Kannatusele (vms, ei mäleta täpselt, lugesin mitu aastat tagasi). Et jah.
| |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:53 pm | |
| You know you had a long day, kui sa alles kell seitse läpaka lahti teed. Ma käisin osturallil ja ostsin way too much stuff. Ups. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:54 pm | |
| Ja ma ei viitsi sinna massikasse mingit lampi posti teha, aga kui te liikuma hakkate, siis arvestage sellega, et Valerie istub seal maas ja virutab, kui keegi teda ära sealt tirida üritab. Ta on endiselt natuke sassis. Ja mul on nälg, nii et ma lähen leiutan süüa miskit. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 4:22 pm | |
| Valerie Zaninele haiget teeb, saab hullemini vastu. Just sayin' xD Ei, tegelt ei saaks ta midagi. Kalli ja musi põsele ning veaks lihtsalt vägisi kaasa, huehuehue. | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 4:24 pm | |
| MA TAHAKS JÄÄÄÄÄÄÄTIST!!!!!!!!! Miuuu. AGA MUL SAI ESITLUS VALMIS!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]AItäääh teile veelkord abi eest | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 4:37 pm | |
| Tubli laps! Ma tahaks ka jäätist.
Teen õhtu toredaks ühe toreda filmiga. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 4:37 pm | |
| No ma Zanine'i kohta ei tea, aga Valerie on päris pro kakleja ja kui ta hullushoos peksma hakkab, siis jah.. ta ei rahune maha väga. Pigem las istub seal natukene. Ega kui talle öelda, et ou lähme ära, siis ta reageerib nagu kõnele ka ikka. ta nii sooda ka pole. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 4:40 pm | |
| Zanine oskab tae kwon-do'd, karated ja muid toredaid võtteid. Ma ei viitsi hetkel tutvustust üle vaadata. xD | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:17 pm | |
| Elena, sa ikka tead, et sa oleksid saanud oma vana msni kasutajanime lihtsalt ära muuta ja inimeste ümbertõstmise probleem jääks ära? Aa ja ma ka lõpuks kodus. Fukken väsinud. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 5:27 pm | |
| Njaa, aga niimoodi muutes tuleks kõik kirjad ka sinna edasi. Kui sul on see tähtis e-mail. Mul on. XD Ma muutsin alles enda oma. Ja lausa kustutasin inimesi, keda ma ei tea. ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|