| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:06 pm | |
| Lõppes sellega, et Alice oli uuesti mingis valges ruumis, pääses sealt välja ja läks tänavale, kus oli kõik rusudes. | |
|
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| |
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:11 pm | |
| NEMESIS!!!! Õige jaa! Nemesis oli lahe. Nemesis oli täiega lahe! Nüüd mulle meenub see lõpp jaa. Et alguses oli ainult maa all mingi möll ja lõpuks oli terve linn segi pekstud. Awesome. Kohe peab teist filmi vaatama. Teises filmis on S.T.A.R.S. liikmed, kes on umbes nagu meie eliitväelased! | |
|
| |
Erin J. West Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:13 pm | |
| Umbrella teadlased viisid tõesti Matti ära, et temast uus katsejänes teha, ning Alice lõpetas ka samamoodi. Täitsa lõpus oli tõesti, et ta ärkas valges ruumis, kus ta välja murdis süstla abil (thats my girl) ning kui ta haiglast välja sai, oli linn juba täielik varemete hunnik. Ta võttis politsei autost kaheraudse pumppüssi ning siis lõppeski Teise filmi alguses õnneks ta kordab esimese filmi lõppu, nii umbes kolme-nelja minutit. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:14 pm | |
| Nemesis oli täiega vinge Ning btw Alice ei tapnud teda ära teises filmis, ta oleks seda peaaegu teinud, aga siis tundis ta tüübi ära ning ei suutnud seda teha. Nemesis päästis Alice allakukkuva põleva helikopteri eest, jäädes ise sinna alla So sad.. I liked Nemesis | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:15 pm | |
| Shelter on hea laul. *Singing it on repeat*
Ja ma otsustasin loota, et õps ei tee anatoomias tööd homme. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:16 pm | |
| Ma jõuan varsti tartusse, siis ma pakin arvuti jälle ära. Aga teie toibuge plahvatuses ja ärge unustage, et löölaine ja see kõmakas löövad päris tõenäoliselt enamusel kui mitte kõigil, kõrvad lukku. MA SAAN OMA URGU!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:16 pm | |
| Ah! No näedsa! Ma unustasin helikopteri osa täiesti ära. Mulle meenus ainult see, kuidas Alice oli Nemesise vastu seina surunud ja tal läks mingi terav asi seest läbi. Edasi ma ei mäletagi. Aga jah, tõeliselt kahju. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:18 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Just in case segaseks jäi miskit. Vasakpoolne sein varises noolega näidatud suunas, sinises alas oleme meie kõik pmst ja punases alas on need, kes kutupiilud on ehk ebaaktiivsed kasutajad ja mõned NPCd ka. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:21 pm | |
| Erin võib küll kahel jalal olla, aga tema peas on paras kapsad ja puder Lööklaine lõi tal nii kõrvad lukku kui ka ajud mingil määral segamini.. püüab teie juurde putertada. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:26 pm | |
| Erin, Zanine aitab sind. Sõbranje peksab outside mind, seega jah... Eemal mõneks ajalks. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:31 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:39 pm | |
| ma ei tea. Pea lõhub juba pikemat aega ja nüüd kõhus ka keerab ja kurgus on imelik ja palaviku tunne on ja ma pean sööma, aga mul siuke tunne, et kui ma üritan, siis see söök tuleb üles tagasi kohe. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:41 pm | |
| Aga võib-olla see ongi näljast? On sul jogurtit või midagi sellist? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:43 pm | |
| Täitsa võimalik. Ja ma laulsin ja pärast seda käivad alati need veidrad kurgukrooksud, sest ma ahmin õhku sisse.
Ja mul on jogurtit! Tänud.. See on küll hea idee. Jogurt läheb ikka alla. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 4:44 pm | |
| Aah ja ma jõin enne kakaod ka tühja kõhu peale. My tummy never likes that. Sellest võib ka paha olla. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:05 pm | |
| Ah, mul läheb ka süda pahaks kui ma kakaod tühja kõhu peale joon. Aga jah... loodetavasti läheb paremaks. | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:07 pm | |
| *sööb riisi kalapulkadega ja vaatab õnnetult enda poolelijäänud õunakooki * Peaks õppima... | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:10 pm | |
| Ma nii kadestan Elena omadust kirjutada neid pikki ja toredaid postitusi. Mulle meeldib neid lugeda ja ma tunnen ennast kohutavalt, et ma ei saa midagi sellesarnast luua. xD | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:12 pm | |
| Praegu on juba natuke parem. Jogurt oli hea mõte. Ja ma keedan endale veits pastat ka, et mingit toitu ikka makku saada. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:17 pm | |
| Awwyea, oskan häid soovitusi lõpuks jagada. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:18 pm | |
| Praegu on kohe täitsa hea olla.. Söök läheb alla ka. Ja see, et.. Nüüd saab Valerie süütunde all kannatada ja puha. Me likey. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sun Oct 07, 2012 5:19 pm | |
| Einoh, sa lisad sinna emotsiooni juurde. Ma ei saa, lihtsalt... Mwah. Vot. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|