| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:08 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:08 pm | |
| - Gavin Theo Weston wrote:
- Keegi ei taha mulle viimase RE pointi selgeks teha?
What do you mean? Kui viimast sa üldse silmas pead? | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:14 pm | |
| Teises klassis on ka mugavad istmed, kui tegu on GO-Raili vaguniga. Seal on isegi stepslid. Aga hetkel istun ma pehmel pingil, aga siiski pingil ja lamp minu peakohal mängib aeg-ajalt debiilikut. | |
|
| |
| |
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| |
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:19 pm | |
| Nate, 2012. aastal tehtud filmi. Ma vaatasin treilerit, aga see tundus nii segane. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:21 pm | |
| See, et.. Uku Suviste on päris seks mees ikka. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:24 pm | |
| Maale. Tartu on kodu. Aga ma pean Tamsalus maha minema ja needless to say, ma pole ever seal maha läinud. Ma olen üldse elus vist ainult korra Tamsalus käinud. Seda kõige uuemat filmi ma pole näinud. Mõlemad treilerid on valusalt segased, seega ega ei oskagi öelda, mis see story täpselt on. Ilmselt Alice goes after the badguys, nagu alati. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:28 pm | |
| Esimesed filmid on ka siis Alice vs. kurjamid? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:35 pm | |
| - Valerie Hamilton wrote:
- See, et.. Uku Suviste on päris seks mees ikka.
Ukuga mul meenub üks tore lugu. Kord mina ja Sarah olime ühel toredal konverentsil, kus Ukupoiss pidi esinema. Well, mina ja Sarah oleme eesti popstaaride kohapealt sama targad, kui mitu korda on Dany rongiga sõitnud. So mees tuli lavale, mingi kapuuts oli peas, keegi ta nägu ei näinud ja hakkas klaverit mängima. Meie Sarahga arutasime, et huvitav, kes ta on. Kõik inimesed meie ümber olid ootusärevad, siis Uku viskas kapuutsi dramaatiliselt peast, terve saal röökis vaimustusest, eriti kaks kena blondi tütarlast meie kõrval ja meie Sarah'ga olime lihtsalt: [You must be registered and logged in to see this image.]Ning kui me küsisime, kes see tüüp on, saime me tõeliselt hirmuäratava fangirlimise osaliseks. Jeah. See väike seik meenub mulle Ukuga. Still ei tunneks teda ära ilmselt. Gavin, pmst. Aga Alice ise on ka natukene nagu kurjam. Sa pole vaadanud ühtegi filmi eks? Well, siis ma soovitaks sul algusest alustada, sest need filmid on kõik osa ühest suurest tervikust ja sa ei saa paljust aru, kui miski vahelt nägemata on. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:38 pm | |
| Mulle meeldis su võrdlus, Nathaniel Mis filmist/filmidest te jahute? | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:39 pm | |
| RE. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:40 pm | |
| Mmm...My Drunk Kitchen tundub hetkel huvitavam, aga kunagi saab vaadatud...Homme näiteks essa osa | |
|
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:42 pm | |
| Ma ilmselt vaatan täna öösel teist osa. Hetkel ei viitsi, siis kui pole midagi teha alles siis vaata seda. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:46 pm | |
| Oh issand ma pean varsti tundmatus kohas vette hüppama. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:48 pm | |
| Miks siis? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:48 pm | |
| Sest ma pean varsti rongi pealt maha minema. Nii kümne minuti pärast. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:54 pm | |
| Lähen hüppan vette! Enne panen riide end veel. BB! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:55 pm | |
| Olgu, mis ta on, aga häält on kutile küll kuhjaga antud. Ta laulis mulle. keksis seal eskalaatoril ringi ja ma läksin parajasti üles. Peatus mu juures, vaatas sügavale silma sisse ja laulis paar fraasi. ja keksis edasi. Nunnu, right? Mul siuke kahtlane tunne tglt, et ma olen temaga kunagi rääkinud kusagil vms. Äkki ta oli žüriis kusagil. Enivei.. Ma teen endale lipsupastat. Looks like a bowtie. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:55 pm | |
| Kuulge, aidake otsustamisel. Kas minna sinna tšillile õhtule? Plussid: *see on tšill *seal on tšill rahvas *see on tšill Miinused: *ma peaks hommikul mingi kell viis tagasi tulema, et kümnest türile minna ja seal pean aknaid pesema ja kardinaid vahetama ja ma oleksin terve selle aja lihtsalt freaking surnud. *öösel ei saa most probably magada | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 4:59 pm | |
| Kui sul pole midagi paremat teha, siis mine Ma ei viitsiks tho, sest olen niiiiiiiiiiii unine.... | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 5:00 pm | |
| Mine ikka. Ma tahtsin juba öelda, et tule jaa siia, saame kokku ka lõpuks. Ja siis jagasin ära, et sa lähed Türile ju.. Ja ma Tartus. Blond. | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 5:06 pm | |
| Maaaan, Danielle, sul on ikka pikad juhtmed. Ma ärkasin ka lõpuks üles. Aa ja Lyla, ma mõtlen tunni ajal tavaliselt rp-st; geiseksist; sellest, e tma ei saa tunnis midagi aru; sellest, et ma tahaks magada; sellest, et ma tahaks koju minna; sellest, et mul on kõht tühi; sellest, et ma tahaks kohta vahetada; sellest, et paar ebameeldivat inimest lõpuks ometi vait jääks; sellest, et ma taaskord tunnis midagi aru ei saa; siis ma isegi keskendun, et oh, üritaks midagi aru saada, aga siis ma olen suht derp, sest ma ei ole terve tunni kuulanud... ja jah, rp ja geiseks on tegelikult seal veel kõikide vahel ka, väike pervert, nagu ma olen. Praegu endiselt ei tohi erateemasid teha? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|