| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| |
| |
Zanine Yakamura-Cole Ellujäänu // 23-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 9:31 am | |
| Ma peaks ka ostma. Aga siin ei müüda. Selleks pean minema Tallinnasse, R-kioski. :/ | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 9:33 am | |
| Njaa, ma olen ka neid vaid R-kioskites näinud. A ma tundi. Seeya. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 10:49 am | |
| Käisin Kinderit ostmas. YUMMY | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 11:14 am | |
| Ma ei tohi peale kolme kuni kella viieni enam m i d a g i süüa.. tund lõppeb.. 14.45.. pean tormijooksu selverisse tegema ja midagi sööma, muidu olen kella viieks nälga surnud.. | |
|
| |
Nathaniel J. Clarke Admin // Eriüksuslane // 27-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 1:30 pm | |
| Mis laamendate siin? | |
|
| |
| |
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| |
| |
Alex Keefe Eriüksuslane // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 1:56 pm | |
| Mul läks mate üllatavalt hästi:D Teema tundus hullem kui raketiteadus, aga ikka 5- | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:23 pm | |
| Ma neelasin liiga suure tüki kuiva saia ja tunnen nüüd, kuidas see mul kusagil söögitorus ÜLIaeglaselt allapoole liigub... o.O | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:27 pm | |
| Mike, on see sama kohutav tunne nagu siis, kui krõps läheb valesti alla? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:28 pm | |
| MA OLEN RONGIS!!!! Jälle. Ja sõidan oma urgu. Aga mu netipulk teatavasti vihkab rongiga sõita, talle meeldivad autod ja bussid ainult, seega ma kaalun varianti arvuti ära panna ja raamatut lugeda hoopiski. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:30 pm | |
| Sa neelad krõpse tervenisti alla? O.O Aga eii, see ei kriipinud (nagu ma eeldan, et krõpsud teevad, kui sa nad tervelt alla neelad?) aga ta lihtsalt jäi KINNI sinna. Ja siis jõin teed peale ja siis ta jätkas enda üliaeglast teekonda. Really weird. Ma tegelt vastan ka teemasse. Ma pean lihtsalt enne endale religioonilooesitluse teema välja mõtlema... Tahaks midagi ilukirjanduse ja religiooniga seoses teha, aga apparently ajapiir on 5 minutit... Ja isegi minu rääkimiskiiruse juures ma ei jõua nii kiiresti midagi väga süvitsi võtta JEEEE, NATE!!!!!! (ma kaalun, äkki ma eksin homme teile ära Mul peaks homme suht lebo päev olema. Oleneb teist muidugi ) | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:32 pm | |
| Ja te olete nii tublid ja hääletate usinasti Apocalisti poolt. Aga tulemused on nii ilmselged ja üksmeelsed, et ma kahtlen, kas ma äkki pean uueks listiks uued kategooriad välja mõtlema. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:32 pm | |
| Ei neela Vahepeal harva juhtub, et mingi tükk jääb kriipima söögitoru ja siis ma kaotan isu jäle ära 2-3 kuuks Ma pean matest kodust kontrat tegema...7 ülesannet teha, 2 tehtud. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:33 pm | |
| Eks sa eksi, kui julged. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:46 pm | |
| Ma sain just kodused tööd tehtud. Nii hää tunne Õhtu on vaba nüüd :3 | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:51 pm | |
| HAHAHAH! The joke is on you Michael! On you and your bedbuddy! xD Tahad teada ka, kus see feil seisneb? No vaata, kui te mu naise telefonihelina ära vahetasite ja mõtlesite, et oleks tore mulle sama tüng teha, kukkusite te läbi. Nimelt oli minu telefon sel hetkel hääletu režiimi peal ja see helin ei mängi tavaprofiilis. Mwuahaha! Ja ma veel mõtlesin korraks, et miks minu helina kallal nalja ei tehtud. Nüüd avastasin oma telefoni playlistist mingi kahtlase loo. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:53 pm | |
| Mõnuuuus... ma ikka veel pole suutnud teemat valida xD Ja see on nii loll sest see esitlus peabki mingi täiega random olema ja pinnapealne. Ala 'Mis on karma?' 'Inglikaardid' '5 laiemalt levinud usundi sümbolid ja tähendused' AAAAAAHHH!!!! We failed Sinu telefoniga me suht jamasime, jaa xD Aga ikkagi Me oleme ikkagi ägedad Su naisel oli ka tol hetkel hääletu peal Aga selleks hetkeks, kui ma sinu telefoni ära näpatud sain nägite te täiega ärkvel välja ja me kiirustasime (loll on see, kes vabandust ei leia )
Last edited by Michael S. Chapman on Wed Oct 10, 2012 2:54 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:53 pm | |
| Elena tervis on korras!!! Veresuhkur oli mingi.. neli vist. Aga sõrmest vereproovi võtmine on jätkuvalt ebameeldivalt valus. Suruvad selle freaking knopkalaadse asja sulle sõrme ja siis pigistavad näpust verd välja. Veenidest verevõtmine on hulga okeim. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:54 pm | |
| Olete te jee! Teie tüng kukkus pooleldi läbi. Kui teha, siis teha korralikult või üldse mitte teha. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 2:59 pm | |
| Oh, shush It was still awesome Ja kas sulle sai siis see laul: my boots.... dusty? Kummagile pidi see ometigi saama ju Ja pole meie süü, et sul mingi veider telefon on xD | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:02 pm | |
| - Lyla Love wrote:
- Elena tervis on korras!!!
Veresuhkur oli mingi.. neli vist. Aga sõrmest vereproovi võtmine on jätkuvalt ebameeldivalt valus. Suruvad selle freaking knopkalaadse asja sulle sõrme ja siis pigistavad näpust verd välja. Veenidest verevõtmine on hulga okeim. YAY! YOU'RE OKAY! Oh, mulle ka ei meeldi kui verd võetakse sõrmest. See on nii vastikult valus. Pärast on sõrm kas tuim või valutab pikka aega. Ma ei tea kuidas teistel tuimusega on, muidugi. xD xD Ja väga raske liigutada ka veel pealekauba. | |
|
| |
Lola Francis Ellujäänu // 20-aastane
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:17 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Wed Oct 10, 2012 3:20 pm | |
| Okei. Nii. Foorumlased. Laske nüüd tulla paralleelidel Sõrmuste isanda, Narnia, ja Potteri-raamatute ja Kristluse vahel Siiani olen välja mõelnud the ever obvious: - hea ja kurja võitlus - eneseohverdus ja taassünd - kõrgema jõu olemasolu (va Potteris) And I'm kind of lost... Need kõik raamatud on tegelikult kristlike teemadega ja neid teemasid peaks palju olema aga mulle ei tule praegu pähe midagi ja mul on kõik need raamatud kodus Põlvas ka So help me maybe? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|