| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:16 pm | |
| Väga hea, et ma veel sellele kõigele mõtlema ei pea. Kuigi ma ideeliselt tean, mida ma õppida tahaks. | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| |
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:21 pm | |
| Kas ma olen ainus, kellele tundub, et ainus liikuv teema on siin chat? | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:23 pm | |
| Mida sa tahad siis õppida edasi, Muri? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:28 pm | |
| Ainus liikuv teema ongi chat. Psühholoogiat või midagi sinnakanti ilmselt. Mis siis, et ma praegugi väga tähele ei pane, aga ikka tahaks. | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:30 pm | |
| Ega on jah chat ainus liikuv teema. Teistesse postitakse ikka väga harva. Mul pole üldse aimu mida minna õppima peale kaheteistkümnenda klassi lõppu ja see lõpp on juba järgmisel aastal. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:32 pm | |
| No ma lõpetan sel õppeaastal ja pole vähimatki aimu, mida edasi teha Loodusainetega ei taha ainult mitte midagi tegemist teha that's for sure | |
|
| |
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:38 pm | |
| Mhm. Ma ka ju. Ega ma ka ei tahaks loodusainetega midagi pistmist teha. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| |
| |
Erin J. West Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:42 pm | |
| Ma püüan küll pigem Tervishoiu Kõrgkooli saada kui Tartu Ülikooli vähemalt juhul, kui ma ikka mõtlen ka kevadel füsioteraapia peale, kuigi samas ka mina olen psühholoogia peale mõelnud Ning et erineva, ütlen ma täiesti ausalt ja uhkelt, et sisseasumiskatsed teen ka TÜ'sse keemiasse ja molekulaarbioloogiasse Ning õhtust | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:47 pm | |
| Läheb nüüd mõneks ajaks eemale niisama. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 6:55 pm | |
| Reaalteemasid ma väga puudutada ei taha. Aga siin mainiti füsioteraapiat, seda õpiks ka hea meelega tho. Mis meenutab mulle veel, et ma pean taastusraviarstile aja kirja panema. Siis saab jälle taastusravisse :3 Taaskord talvel. XD Lyla, miks juba nüüd jaanuaris, me ei lõpeta 2013 ju. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:00 pm | |
| Noh jah, see välismaale trügimine on juba nagu haigus | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:05 pm | |
| Streik toimub ju Tegelikult ma saan mõnes mõttes täiesti aru hetkelisest segadusest, kuna Arstide Liit esitab poliitikutele ühed nõudmised ja meedias siis räägitakse üldse laiemalt meedikutest. Alles nüüd hakkavad põhinõudmised välja kooruma. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:06 pm | |
| Ma tahan ka välismaale ronida UK-sse | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:06 pm | |
| Ma ei tahaks vist väga välismaale ülikooli, tho. Ma üldse tahaks kaugõppega. XD Aga ma tahaks Inglismaale... vahetusõpilaseks.. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:10 pm | |
| Streik.. Mu üks kursaõde saab restoranis ettekandjana töötades sama tunniplaga, mis arstid Eesti haiglates.. Ja Lyla.. TÜs on Eesti ainus arstiteaduskond. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:11 pm | |
| Ja jälle raputan ma ekraani taga pead ja ei mõista teid Mu sõbrannad tahavad ka kõik UK-sse....Miks? Ei tea. Vastused on alati samasugused. Mu unistus oleks õppida Tartu Ülikoolis ja 3-4 kuud vahetusõpilasena kuskil välismaal, aga mitte Inglismaal. Saksamaa, Taani, Rootsi kuuluksid rohkem minu nimistu alla Lõppkokkuvõttes arvan, et Tartust saab suurepärase hariduse ja kuigi Eesti on üks fucked up koht, on paljud teised veelgi rohkem | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:18 pm | |
| Loomulikult saab ka eestis hea hariduse kui vähegi tahtmist on Aga ma tahaks ikkagi välismaale minna... Elama võinii. Eesti on üleüldse palkade mõttes nii fucked up, et see on täiesti kohutav. Ja ma pole üks neist patriootidest, kes arvab, et noored sellepärast peaksidki eestisse jääma, et siis siin kõik süsteemid ümber teha jne. Selle jaoks olen ma küll liiga isekas ma arvan Ja väga patriootlikust minus ei leidu Obviously ma ei suuda isegi eesti keelt puhtalt rääkida | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |