| Chat | |
|
+12Sarah Bronson Lola Francis Zanine Yakamura-Cole Lyla Love Danielle H. Charleston Michael S. Chapman Gavin Theo Weston Cecilie Montez Andrei Kozlov Valerie Hamilton Nathaniel J. Clarke Erin J. West 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Andrei Kozlov Eriüksuslane // 26-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:22 pm | |
| Ma ei taha sellisesse riiki, mille keelt ma rääkida ei oska. Ehk siis Inglismaal saaks päris hästi hakkama, USA aga ei tõmba mind. Soome läheks ka veel, aga noh, selleks peab ikkagi natukene keelega vaeva nägema. | |
|
| |
Danielle H. Charleston Ellujäänu // 21-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:23 pm | |
| No ma lihtsalt ei saaks tõenäoliselt TÜ-sse õppima seda, mida ma tahaksin .. Suurem tõenäosus on UK-sse saada.. Sõbranna suutis mind nakatada selle UK vaimustusega. Enne polnud selle peale mõelnudki.. Ja ideaalis Inglismaal olles läheksin aastaks kuhugi välismaale kas siis vahetusõpilaseks või siis aastaks tasustatud praktikale ülikooli ajal.. Vot. That would be just perfect Ja ajutiselt tahaksin välismaale elama ja töötama ka jääda, kuid mitte jäädavalt. | |
|
| |
Sarah Bronson Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:24 pm | |
| Tulge kõik TÜsse psühhi õppima. Te jääte ilmselt instituudi party-korteri-privileegist ilma/ei saa seda enam kasutada, aga see-eest hakkan mina teid retsima. | |
|
| |
Gavin Theo Weston Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:26 pm | |
| Patriotismi pole minus grammigi, aga viimasel ajal lihtsalt see "välismaale pudrumägede ja piimajõgede juurde" jutt juba südame pahaks. Muidugi mitte sõna otseses mõttes. Kui kõik noored, kes kritiseerivat Eestit ja tahavad välismaale seda saaksid, siis olekski Eesti aina rohkem fucked up, kuna siia jäävad elupõletajad, patrioodid, konservatiivid ja mõned sinikraed, kes ei taha ja ei viitsi asjaolusid parandada. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:34 pm | |
| Gavin, ma tean seda! Mind ajab ka see jutt närvi, et välismaal on kõik ideaalne ja pole probleeme ning siin on kõik nii valesti ja blablabla... Aga ma lihtsalt tahan reisida ning võimalikult palju erinevaid kohti ära näha (ja selle all ma ei mõtle paaripäevast riigis viibimist).. Vot | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:36 pm | |
| Ma saan reisihimust täiesti aru. Mulle meeldib ka reisida, olen näinud erinevaid riike nii läänes kui idas, aga see, et paljud lähevad sinna reaalselt elama, on siiski Eestile kahju. Eriti ärritavad mind need inimesed, kes laulu/tantsupeol räägivad, et oeh, pisar tuli silma ja nädala pärast räägivad, kui fucked up Eesti on. Heitige, kui tahate, see on minu arvamus | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Lyla Love Ellujäänu // 25-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:38 pm | |
| Mulle meeldib eesti haridus ja eesti wifi, aga võimalusi siin pole ja kuna ma pole eriline korraldaja-planeerija-revolutsionäär, siis juba enese heaolu pärast üritan pigem välismaal, kus palgad paremad. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:38 pm | |
| Woah! Küsimus laiale ringile, keegi siit mõne erakonna noor on? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:41 pm | |
| Ledisin Gavini näol endale väikse soulmate'i praegu Aga ei ole Su küsimusest järeldan, et sa oled. Mis erakonna oma, kui saladus pole? | |
|
| |
Michael S. Chapman Ellujäänu // 36-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:42 pm | |
| Nope Ei usu poliitikasse Ja point ongi selles, et ma ei usu, et välismaal on pudrumäed Aga reaalne fakt on see, et selleks, et midagi ära teha võinii peab olema kogemusi ja erinevaid oskusi-tutvusi, mida sa eestis lihtsalt ei saa. Ja no lisaks on mul lihtsalt eestlusest natuke kopp ees | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:49 pm | |
| Ei, ma ei ole ühegi erakonna noor, mõtlesin, et siin ehk on, kuna aina rohkem kaalun ühega liitumist mitmel põhjusel. Kiire teemavahetus, mu klassiõde pani just FB profiilipildiks sellise pildi, kus ta vessaritossu välja puhub. Mul tuli hull tahtmine kirjutada kommentaariks, et "Lung cancer, challenge accepted" | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 7:58 pm | |
| Mis erakonnaga? Jah, ma olen uudishimulik | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 8:13 pm | |
| - Nathaniel J. Clarke wrote:
- What is the speed of dark?
-No! Now I get it. xD Ma peaks tihemini neid subscriptionite videoid vaatama. | |
|
| |
Valerie Hamilton Ellujäänu // 24-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 8:20 pm | |
| See, et.. Ma tahan minna välispraktikale erasmuse kaudu kas siis teisel või kolmandal aastal. Ja mingi hetk pärast kooli välismaale tööle/elama. Pole riigi osas valikut teinud. Oleneb, milliseks mu elukutse kujuneb.. Kui muusikamaastikule suundun, siis kaks valikut: LA või Toronto
Jaa.. Millalgi lähen Zambiasse (that's in Africa, kids) vabatahtlikuks Doctors Without Borders'i kaudu.
| |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 8:40 pm | |
| OMFG!!!!!!! "Nii algses kui mugudele kohandatud versioonis on väravateks kolm kõrgelseisvat võru" - kuldvillaku 100 euri küsimus JA NAD EI TEADNUD OMFGGGG!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 8:55 pm | |
| Eks ole. Rumalad inimesed. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:00 pm | |
| nagu... sõna MUGUD oli sees küsimuses Ja kõigil on siuksed eriti nõutud näod peas ja ometi teavad nad nagu täiega fucked up küsimustele vastuseid | |
|
| |
Sarah Bronson Ellujäänu // 22-aastane
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:12 pm | |
| Mu kass vaatab telekat. Sealt tuleb õudukas. Silmad pärani. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:24 pm | |
| awww kui armas Ma lähen kassi juurde tuttu | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:33 pm | |
| Ma lähen ka varsti magama. Ja noh, mdea, millal homme tagasi.
Ja "Kolmteist põhjust" on väga hea raamat siiani. :3 | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:34 pm | |
| Ma läheks ka enda kassi juurde tuttu, kuid ma ei taha kuuris magada -.- Aga ma lähen nüüd lihtsalt tuttu... Head ööööd... | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 9:53 pm | |
| Kusjuures ma järgmine päev mõtlesin su juurest tulles, et ma tegelt nagu ei näinudki su kassi. Aga ma lähen ka tuttu nüüd. :3 Raamat on endiselt hea, kuid ma pean vara ärkama. xD Vist ilmselt. Igatahes. Head und! | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Fri Oct 05, 2012 11:10 pm | |
| Läheb ka siis lõpuks magama. Good Night.
RE'st nägemata hetkel vaid viimane osa. | |
|
| |
Cecilie Montez Ellujäänu // 18-aastane
Posts : 215 Rep : 1 Age : 30 Location : Do you think i know where i'm located right now? I don't think so!
| Subject: Re: Chat Sat Oct 06, 2012 6:43 am | |
| Good Morning!¡
Täna kavatsen kindlasti ka viienda ära vaadata RE'st. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|